Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster H100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster H100
Cod produs
2PS4HL6T-IA
Out Of stock
Descriere
Daca fluxul de combustibil se intrerupe, e clar, ai nevoie de o pompa de combustibil noua! Pompa de alimentare stivuitor Hyster H100 din imaginile alaturate reprezinta optiunea ideala pentru stivuitorul tau. Si este remarcabil fabricata de catre o companie europeana de renume care produce piese alternative originalelor de cea mai buna calitate. Te sfatuim nu numai noi sa o achizitionezi pentru utilajul tau, dar si specialistii in medcanica. Este foarte bine realizata cu respectarea tuturor standardelor de calitate in vigoare la ora actuala.

Pompa de motorina este actionata de axul cu came, fiind o pompa mecanica. Iti vom livra si garnitura care se foloseste pentru a etansa corpul pompei de blocul motor. N-ar mai fi multe de zis, caci rezultatele vor vorbi de la sine. Stivuitorul va da randament si te vei putea baza pe functionalitatea lui din nou. Daca mai ai si alte probleme la el sau doresti lamuriri suplimentare, poti contacta serviciul gratuit de consultanta! Suntem mereu atenti la nevoile tale!

Pompa de alimentare stivuitor Hyster H100 - asigura fluxul perfect de combustibil!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster H100 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare stivuitor Hyster H100 pe care o doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura