Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB 926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 926
Cod produs
RHJSU19Q-IA
Out Of stock
Descriere
Indrazneste, arunca o privire in catalogul nostru de piese de schimb si desfata-te cu cele mai tari componente de pe piata! Pompa de alimentare stivuitor JCB 926 este doar una dintre miile de piese pe care dorim sa ti le prezentam. Cate avantaje ai avea daca o cumperi, habar nu ai! Este o piesa de calitate superioara executata in ateliere de mecanica europene. Producatorul insoteste piesa de certificat de garantie, iar garnitura care se utilizeaza pentru a etansa corpul pompei de blocul motor se livreaza impreuna cu pompa de motorina gratuit.

Si modelele de stivuitoare JCB 926-2 si JCB 926-4 se comporta exemplar cu acest tip de pompa de motorina montata pe ele. Ea este una mecanica, actionata de axul cu came. Poti cere si ofertele nostre la consumabile. E bine sa schimbi filtrul de motorina odata cu pompa. Spre binele echipamentului tau, dar si pentru ca stim cat este de important tipul, iti oferim gratuit consiliere tehnica gratuita de fiecare data cand ne treci pragul. In toate zilele lucratoare poti lua legatura cu asistentii nostri tehnici!

Pompa de alimentare stivuitor JCB 926 - imbunatateste sistemul de alimentare!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB 926 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare stivuitor JCB 926 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura