Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic JCB 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540
Cod produs
W7DSXYU0-IA
Out Of stock
Descriere
La ACN, dorim sa te ajutam sa dai viata utilajelor tale! Pompa de alimentare JCB 540 va regenera intreg sistemul de alimentare cu combustibil al utilajului. Fiind de calitate superioara si avand cele mai bune materiale in componenta, stai linistit ca o vei putea exploata in siguranta. Va fi eficienta si foarte rezistenta. Pompa mecanica este actionata de axul cu came. Iar garnitura care se foloseste la etansarea dintre corpul pompei si blocul motor intra gratuit in pachetul pe care ti-l vom expedia cu piesa comandata.

Daca detii unul dintre incarcatoarele telescopice JCB 540B-2, JCB 540B-4, JCB 540BM-2 sau JCB 540BM-4, poti apela cu incredere la beneficiile acestei piese. Fabricantul european ne asigura ca este perfect compatibila si va fi o inlocuire de succes. Mai ai si alte probleme la incarcatorul telescopic, spune-ne! Poti sa ne suni sau sa ne scrii pe mail, Whatsapp sau direct pe site. Primesti, indiferent de modul in care ne contactezi, consultanta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare JCB 540 - o montezi si nu te mai stresezi!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 540 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare JCB 540 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura