Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 802
Cod produs
WGF5ISP9-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare miniexcavator JCB 802 a devenit prietena noastra. Suna dubios, dar nu-i chiar asa, o vedem atat de des pe raftul depozitului nostru! Practic e mereu alta, dar deh, pentru noi e mereu aceeasi si nu inceteaza sa ne surprinda prin calitatile sale tehnice. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Piesa a fost produsa in Uniunea Europeana si am importat-o la recomandarea specialistilor care ne-au asigurat ca reprezinta una dintre variantele de top de pe piata actuala!

Comanda acest produs de calitate superioara si in pretul foarte bun pe care il are vei primi inclusiv o-ringul de etansare. Plasarea comenzii se face simplu, direct pe site sau telefonic. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te ajute in cazul in care vrei sa verifici compatibilitatea ei cu echipamentul sau daca ai nevoie de sprijin in plasarea comenzii. Iti propunem sa le ceri o oferta si la filtrul de motorina, el se schimba neaparat atunci cand inlocuiesti pompa. Avem foarte multe oferte care ti se vor parea, cu siguranta, tentante! La ACN Piese Utilaje va fi o placere sa revii de acum inainte!

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 802 - fa-i cinste cu motorina de calitate!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 802 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura