Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Elice ventilator pentru incarcator frontal Komatsu WA250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA250
Cod produs
3WOX4MZQ-IA
Out Of stock
Descriere
Cum sa nu alegi o elice ventilator Komatsu WA250 din oferta noastra? Calitatea ei superioara, care plaseaza elicea in topul alternativelor de succes ale modelului original, dar si un pret bun sunt chestii care nu se trec cu vederea asa de usor! Astfel, aceasta productie este exact ce iti trebuie atunci cand doresti sa inlocuiesti piesa uzata cu o varianta mult mai rezistenta si eficienta. Materialul foarte bun din compozitia sa si un certificat de garantie valabil sase luni se numara printre avantajele acestei achizitii.

Monteaza aceasta elice de ventilator la incarcatoarele frontale Komatsu WA250-5 si Komatsu WA250PZ-5 pentru ca este compatibila perfect cu ele! Avem servicii gratuite de consultanta pe care le poti accesa la nevoie! Asistentii nostri te vor ajuta numaidecat! Montajul vreunei piese sau reparatiile punctuale la echipament le poti face tot la noi. Avem si un service mobil care se poate deplasa la punctul tau de lucru si remediaza avariile aparute la utilaj.

Elice ventilator Komatsu WA250 - extrem de rezistenta in gtimpul solicitarilor intense!

Un ventilator este destinat sa miste aerul. Paletele sau elicele au un rol foarte important in aspirarea aerului din fata ventilatorului si a il dirija in spatele acestuia prin rotatie trigonometrica. Mai simplu spus, inversul ceasului de ceasornic. Elicele se pot uza in timp din cauza caldurii excesive, iar varfurile lor se pot deforma. Acest lucru va modifica substantial functionarea lor corespunzatoare. Montarea elicei trebuie facuta intr-un service autorizat!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

O elice ventilator pentru incarcator frontal Komatsu WA250 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta elice ventilator Komatsu WA250 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametru =100mm
6 suruburi 8mm, la distanta de 132mm
Diametru exterior - 650mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura