Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Elice ventilator Komatsu 4180333221

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
KI13U6BE-IA
Out Of stock
Descriere
Alege o elice ventilator Komatsu 4180333221 din oferta noastra! Calitatea inalta asigurata de producatorul sau iti aduce numai beneficii. Este de calitate superioara si faptul ca are in componenta un material foarte bun iti va asigura o rezistenta maxima in timp! Componenta pe care ti-o recomandam putand fi folosita in inlocuirea modelului original fara probleme. Poti plasa o comanda direct pe site-ul nostru sau telefonic, expediem pachetul imediat!

Stim ca preferi eficienta si vrei sa vezi rezultate concrete ale muncii tale. Din pacate, cu utilajele semifunctionale, aceste rezultate pot intarzia sa apara. Noi iti vom oferi cele mai bune solutii tehnice daca ne vei contacta. In avantajul tau iti oferim consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand vrei sa achizitionezi produse pentru intretinerea echipamentelor tale grele. Ai cele mai bune oferte de pe piata si piesele de schimb sunt alese cu grija pentru a-ti oferi randament maxim!

Elice ventilator Komatsu 4180333221 - beneficiezi de cel mai bun pret!

Un ventilator este destinat sa miste aerul. Paletele sau elicele au un rol foarte important in aspirarea aerului din fata ventilatorului si a il dirija in spatele acestuia prin rotatie trigonometrica. Mai simplu spus, inversul ceasului de ceasornic. Elicele se pot uza in timp din cauza caldurii excesive, iar varfurile lor se pot deforma. Acest lucru va modifica substantial functionarea lor corespunzatoare. Montarea elicei trebuie facuta intr-un service autorizat!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Aceasta elice ventilator Komatsu 4180333221 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta elice ventilator Komatsu 4180333221 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametru =100mm
6 suruburi 8mm, la distanta de 132mm
Diametru exterior - 650mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura