Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa JCB 30/926129

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
EMB8YDN5-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai un utilaj, inseamna ca-l folosesti in fiecare zi. E vorba de sistemul de racire a motorului, o chestiune care nu prea te intereseaza de obicei, deoarece functioneaza fara sa te influenteze prea mult. Dar cand te paleste avaria, abia atunci iti dai seama cat de crucial este sa il ai perfect functional. Daca ai avut parte de un astfel de soc, noi venim cu o solutie foarte buna si accesibila ca pret! Un radiator apa JCB 30/926129 ca cel din imagini este foarte eficient pentru ca este realizat din material de calitate!

Piesa se poate comanda cu usurinta telefonic sau direct pe site! Este o echivalenta de calitate care respecta toate standardele de calitate in vigoare! Compatibilitatea cu echipamentul tau este una perfecta! Radiatorul va avea si un certificat de garantie. Te invitam sa ceri o oferta atat pentru aceasta componenta, cat si pentru lichidul de racire de care vei avea nevoie cand vei face inlocuirea piesei avariate. Pretul va fi mult mai avantajos comandand ambele articole din catalogul nostru!

Radiator apa JCB 30/926129 - functioneaza absolut fenomenal!

Radiatorul de apa face parte din categoria de piese componente ale sistemului de racire al motorului. Pentru ca motorul utilajului sa functioneze corect, el trebuie sa fie racit corespunzator. Blocul motor trebuie sa fie mentinut la o temperatura moderata pentru a preveni toate problemele precum blocarea si supraincalzirea. Radiatorul este format din rezervoare colectoare superioare si inferioare si nucleul care este locul efectiv al racirii fluidului in circulatie. Lichidul de racire preia caldura in directia parcursa catre si de la motor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Radiator apa JCB 30/926129 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest radiator apa JCB 30/926129 pe care il doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Placa suport 810/140
990 (fagure 830)x430x110
Buson si robinet golire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura