Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru excavator JCB JS200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS200
Cod produs
3TF1N5OV-IA
Out Of stock
Descriere
Racirea motorului face posibila functionarea sa. Fara o racire corespunzatoare, caldura generata de combustie si de frecarea pieselor mecanice din interior ar avaria iremediabil motorul. Un radiator apa excavator JCB JS200 va proteja eficient motorul tau si va reusi sa restabileasca echilibrul tehnic. Piesa este realizata din material foarte bun, iar inlocuirea piesei originale se va face fara probleme pentru ca producatorul asigura compatibilitate 100% cu acest model de excavator!

Oferta noastra este foarte buna din punct de vedere al costului. Acest radiator este eficient, dar va avea nevoie de un lichid de racire pentru a putea functiona corespunzator. Te rugam sa te uiti si la ofertele pentru acest articol, le vei gasi foarte atragatoare. Livrarea produselor o facem foarte rapid. De la plasarea comenzii si pana vei primi piesa dorita, nu vor trece mai mult de 24 de ore! In pachet vei regasi si certificatul de garantie al atribuit radiatorului.

Radiator apa excavator JCB JS200 - insotit de certificat de garantie!

Radiatorul actioneaza ca un sistem de transfer de energie termica. Acesta se bazeaza pe existenta unui amestec de apa si antigel, care are rolul de a prelua de la motor surplusul de caldura. Lichidul de racire, prin traseul pe care il parcurge inspre si dinspre motor, preia caldura. Acest amestec circulant are rolul de a nu permite ca apa sa inghete sau sa fiarba, in functie de temperatura mediului. In cazul in care radiatorul are depuneri de mizerie, lichidul nu mai este racit corect. Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme intalnite la nivelul radiatorului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest radiator apa pentru excavator JCB JS200 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram oriunde in tara, iar acest radiator apa excavator JCB JS200 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Placa suport 810/140
990 (fagure 830)x430x110
Buson si robinet golire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura