Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator JCB JS200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS200
Cod produs
MX1SIVF2-AT
Out Of stock
Descriere
Temperatura motorului in timpul functionarii o poate lua razna, iar efectele nu-ti vor fi deloc pe plac. Mai bine te asiguri ca sistemul de racire functioneaza impecabil, ca sa nu te trezesti cu probleme de toata frumusetea. Pompa de apa este un element esential in sistemul de racire al motorului, fara de care lichidul de racire ar sfarsi prost si apoi, la randul sau, motorul. Mai bine iei taurul de coarne sau, si mai bine, iei aceasta pompa apa excavator JCB JS200 si ai rezolvat problema pe termen lung, fara sa te usuce la buzunar. Este o echivalenta impecabila a celei originale, fabricata la cele mai inalte standarde din materii prime de cea mai buna calitate.

Pompa aceasta poate fi montata si pe modelul JCB JS200W. Dar daca ai nevoie de lamuriri privind compatibilitatea pieselor sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, ne poti contacta fara sfiala. Echipa noastra de specialisti iti vine cu drag in ajutor, ca sa poti remedia rapid si simplu orice problema tehnica pe care o intampini. Vei primi informatii pretioase despre nevoile utilajului tau, ba chiar poti solicita si un plan personalizat de intretinere pentru el. Incearca!

Pompa apa excavator JCB JS200 - o alegere inspirata!
Daca nu stiai, aceasta pompa apa excavator JCB JS200 are un rol foarte important in structura utilajului tau, fiind o componenta esentiala a sistemului de racire, care mentine motorul la o temperatura optima de functionare. Ea pompeaza lichidul de racire intre radiator si motor, prevenind supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Iti recomandam sa folosesti si un antigel cat mai caliltativ, cu proprietati anticoroziune, ca sa ii prelungesti durata de viata si sa obtii randament maxim.

Vrei solutii eficiente? Le gasesti la noi, fara batai de cap!
Orice defectiune ai intampina, te ajutam sa o remediezi cat mai rapid si cat mai eficient. De ce sa alergi de colo-colo in cautarea pieselor de care ai nevoie, pana uiti si ce cautai? Da-ne un telefon si spune-ne care-i problema! Iti oferim consultanta gratuita, ca sa nu mai pierzi timp si energie in cautarea unei solutii, caci sigur ai altceva mult mai bun de facut. Sa iti reiei lucrul, spre exemplu. Se ocupa specialistii nostri de identificarea pieselor necesare si de orice alte aspecte tehnice ce trebuie luate in considerare. Contacteaza-ne!

Poti comanda linistit, aceasta pompa de apa pentru excavator JCB JS200 vine la pachet cu o garantie de 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Nu credem sa ai nevoie de ele, dar totusi, iti recomandam sa pastrezi totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Iti intelegem urgenta, astfel ca iti livram aceasta pompa apa excavator JCB JS200 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. De asemenea, ai posibilitatea sa vii s-o ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montajul este la fel de important ca piesa in sine. Geaba ai piesa de piesa, daca-i montata ca… necorespunzator. Calitatile sale pot fi compromise, ba chiar mai pot fi afectate si alte piese care n-aveau nimic pana atunci. Lasa montajul pe mainile unor profesionisti, e cel mai sigur. Daca n-ai variante in privinta aceasta, spune-ne si iti trimitem noi o echipa.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura