Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru compactor JCB VM46

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM46
Cod produs
HPYNSUR8-IA
Out Of stock
Descriere
Evita supraincalzirea motorului cu o piesa de calitate maxima! Pompa de apa pentru compactor JCB VM46 este alegerea clientilor nostri. Sunt multe motive pentru care o aleg, nu doar pentru pretul foarte bun. Este o componenta aftermarket realizata din cele mai bune materiale. Producatorul sau s-a asigurat ca poate fi exploatata in conditii de maxima siguranta. In privinta compatibilitatii, poti fi sigur ca nu vei intampina probleme pentru ca respecta caracteristicile piesei originale.

Compactoarele JCB VM46D si JCB VM46PD sunt compatibile perfect cu acest model de pompa de apa. Si pentru ca ne dorim sa beneficiezi de calitatile sale cat mai mult timp posibil, alege si un antigel de calitate superioara! Daca acesta are proprietati anticorozive, piesa va reusi sa ramana utilizabila mult timp. Este in avantajul tau sa ii prelungesti viata. Pentru mai multe sfaturi, ai acces gratuit la serviciul de consultanta tehnica. Te asteptam oricand si iti promitem solutii salvatoare.

Pompa de apa pentru compactor JCB VM46 - recomandarea specialistilor din domeniu!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de apa pentru compactor JCB VM46 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de apa compactor JCB VM46 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura