Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru compactor Dynapac CA150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dynapac CA150
Cod produs
NU7SHC1R-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti o piesa remarcabila si plina de calitati tehnice, dar sa aiba un pret rezonabil? Pompa de apa compactor Dynapac CA150 dispune de toate lucrurile pe care ti le doresti! Desi este o piesa de schimb aftermarket, ea poate inlocui originalul fara probleme. Este extrem de eficienta si capabila sa-si duca rolul pana la capat. Cu ajutorul sau, problemele de supraincalzire ale motorului vor disparea. Iti vei putea exploata utilajul in siguranta deplina!

Cere oferta si descopera ce pret avantajos ti-am pregatit. Este foarte bun raportul dintre calitate si pret. Iti recomandam si un antigel de calitate, cu proprietati anticorozive. Pentru si mai multe informatii, ai la dispozitie serviciul gratuit de consultanta tehnica. Aici te poti sfatui cu cei mai buni specialisti ai nostri! Iti pot prezenta nu numai piesele de care ai nevoie, dar te vor indruma catre sevicii extrem de utile in mentenanta echipamentelor tale! Da-ne un telefon sau scrie-ne direct in formularul online de pe site!

Pompa de apa compactor Dynapac CA150 - alcatuita din materiale foarte bune!

Ai gasit-o! Dar ai idee de ce s-a stricat cea de dinainte? Hai sa fim atenti la cauze si semne, mereu e ceva care anunta pacostea. Urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Urmele de rugina pe suprafetele metalice nu-s semn bun. Deteriorarile garniturilor din presetupa pot duce la pierderi de antigel sau la inundarea rulmentului. Contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti iti poate afecta buna functionare a pompei de apa.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de apa pentru compactor Dynapac CA150 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de apa compactor Dynapac CA150 pe care o doresti!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura