Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru excavator JCB JS210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS210
Cod produs
5OVABFR7-IA
Out Of stock
Descriere
Daca radiatorul si celelalte elemente ale sistemului de racire nu functioneaza corect, motorul utilajului va fi expus in mod constant riscului de supraincalzire. Alege acest radiator apa excavator JCB JS210 din imaginile alaturate pentru ca te va scuti de foarte multe probleme tehnice! Protejarea motorului trebuie luata foarte in serios. Aceasta componenta este o solutie potrivita atat din punct de vedere al calitatii, dar si a pretului avantajos. Producatorul ofera inclusiv certificat de garantie!

Radiatorul este o echivalenta de succes, care permite o inlocuire perfecta a piesei uzate. In componenta sa intra un material foarte rezistent ce contribuie la o lunga utilizare in conditii de siguranta. Ca sa te asiguri ca vei avea o functionare perfecta vreme indelungata, alege-i si un lichid de racire care sa il ajute sa performeze corect. Unul dintre angajatii nostri iti ofera consultanta tehnica gratuita si iti poate prezenta toate ofertele de care esti interesat pentru a face cea mai buna alegere!

Radiator apa excavator JCB JS210 - oferta este foarte profitabila!

Radiatorul este o componenta principala din sistemul de racire. De cele mai multe ori, radiatorul ajunge sa functioneze incorect ca urmare a depunerii sau acumularii de murdarie. Daca aceste reziduuri se depoziteaza la nivelul radiatorului, ii afecteaza performanta de functionare si au tendinta sa blocheze radiatorul in sensul in care lichidul nu este racit corespunzator. Radiatorul poate rugini, din diferite motive, iar unul dintre aceste motive este chiar agentul de racire. Daca nu este schimbat la intervale regulate, acesta va deteriora componentele din interiorul radiatorului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest radiator apa pentru excavator JCB JS210 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest radiator apa excavator JCB JS210 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Placa suport 810/140
990 (fagure 830)x430x110
Buson si robinet golire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura