Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru excavator JCB JS220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS220
Cod produs
HQRF5MB0-IA
Out Of stock
Descriere
Sistemul de racire poate intampina mai multe tipuri de probleme, una dintre ele este avarierea radiatorului. Alege un radiator apa excavator JCB JS220 care sa protejeze eficient componentele motorului! Piesa din oferta este o echivalenta, insa una extrem de apreciata de catre specialisti pentru ca s-a dovedit, in urma testelor la care a fost supus radiatorul, ca acesta este capabil sa reziste foarte bine. Dispune de calitatile pe care le detine si piesa originala.

Radiatorul acesta este compatibil si cu modelele de excavatoare JCB JS220, JCB JS220HD, JCB JS220LREACH si JCB JS220XD. Materialul din care este alcatuit radiatorul determina un grad mare de rezistenta. Producatorul iti ofera si certificat de garantie valabil sase luni. Ar mai fi de adaugat la comanda si un lichid de racire. Ofertele noastre sunt foarte accesibile, iar consumabilele sunt toate de calitate superioara. Informatiile despre produse pot fi accesate in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita.

Radiator apa excavator JCB JS220 - produsul se remarca prin eficienta!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest radiator apa pentru excavator JCB JS220 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest radiator apa excavator JCB JS220 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa il ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Placa suport 810/140
990 (fagure 830)x430x110
Buson si robinet golire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura