Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu ventilator cu vascocuplaj excavator JCB JS260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS260
Cod produs
XA12T30Z-MC
Out Of stock
Descriere
Te-au trecut toate transpiratiile cand s-a aprins martorul de check engine? Intelegem perfect! Cel mai probabil chiar asta i se intampla si motorului, se supraincalzeste. Ce e de facut? Achizitioneaza un ansamblu ventilator vascocupaj JCB JS260 pe care il gasesti la cel mai bun pret in depozitul nostru! Acesta este compatibil perfect cu urmatoarele modele de excavator: JCB JS260, JCB JS260LCT, JCB JS260LRT, JCB JS260LXDT, JCB JS160NLCT, JCB JS260NXDT, JCB JS260SCT si JCB JS260SXDT.

Este o piesa de schimb de cea mai buna calitate, iar motorul va fi revitalizat. Daca modelul excavatorului tau nu se regaseste in lista de mai sus, nu te panica. Cu siguranta exista in depozitul nostru si produsul perfect pentru utilajul tau! Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si consultantii nostri vor gasi una-doua ceea ce ai nevoie!

Ansamblu ventilator cu vascocuplaj JCB JS260 este mereu pe stoc!
Imediat ce ai montat aceasta piesa de schimb in sistemul de racire al motorului, acesta revine la temperatura ideala. Cum reuseste? Pai ti-am mai spus ca este un produs de top. Exact ce merita utilajul tau! Te vei convinge singur, suntem siguri!

Servicii complete, utilaje perfecte!
Avem reteta perfecta pentru utilaje perfect functionale: piese de schimb de cea mai buna calitate, mecanici priceputi si consultanta tehnica gratuita. Pe toate le gasesti la noi. Ce mai astepti? Contacteaza-ne!

Livrare
Acest ansamblu ventilator cu vascocuplaj JCB JS260 se afla permanent in depozitul nostru, motiv pentru care va pleca spre tine imediat dupa ce plasezi comanda. Curierii cu care colaboram se asigura ca maine coletul ajunge in siguranta la tine.

Montaj
Piesele de schimb pot fi care mai de care, degeaba daca-s montate incorect! Alege sa te ocupi tu de montaj numai in cazul in care esti un mecanic cu experienta! Daca nu, nu ezista, contacteaza unul!

Specificatii tehnice

Diametru exterior - 66mm
Diametru interior - 21,5mm
6 gauri, cu distanta de 152mm intre ele
9 paleti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura