Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ax bolt transmisie finala pentru excavator Caterpillar 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 322
Cod produs
QTUICS7X-MC
Out Of stock
Descriere
Stii cafeaua de dimineata fara care simti ca nu poti functiona? Na ce sa crezi?! Exact asta zic si utilajele tale despre piesele de schimb de calitate superioara. Tu iti poti bea cafeaua cum vrei: la ibric, 3 in 1 sau latte machiatto. Aici incep diferentele… echipamentele tale nu au atat de multe alegeri. Ori este un produs de calitate, ori ura si la gara! Si acum sa fim sincer nici ness-ul ala frecat cu zahar nu prea te ajuta cu inima. Noi avem grija ca in depozitul nostru ca avem stoc permanent pentru acest ax bolt transmisie finala Caterpillar 322 exact din acest motiv.

Potrivita si pentru excavatoare ca si Caterpillar 322C si Caterpillar 322CFM, aceasta piesa ii asigura utilajului tau viata lunga si prospera. Materialele de calitate o pregatesc pentru orice conditii de lucru, oricat ar fi ele de intense. Iar de ai nevoie de mai multe informatii, noi iti stam la dispozitie. Ori la telefon, ori in Jilava, unde iti dam noi cafeaua. Si, ca orice intreprindere care se respecta, oferim si paharul de apa complementar.

Ax bolt transmisie finala Caterpillar 322 face treaba buna!
Calitatea si fiabilitatea acestui produs sunt caracteristicile care il diferentiaza de restul pieselor de schimb similare. Rolul acestei piese nu este nicidecum de trecut cu vederea, de aceea alegerea inteleapta este ca mereu sa alegi produse calitative. Materialele folosite in fabricarea acestuia sunt durabile si rezistente, pentru ca acesta sa poata rezista stresului si tensiunii la care este supus in timpul utilizarii echipamentelor.

Conversatiile cu noi, o gura de aer curat!
Stim ca este frustrant sa ceri pareri si informatii tehnice in stanga si in dreapta, iar raspunsurile sa se bata cap in cap. La noi gasesti informatii sigure si complete pentru orice tip de echipament. Nu, nu ne multumim cu a iti vinde ceva, stim cat de important este sa fii sigur pe alegerile facute.

Garantie
Incepand cu data facturarii, acest ax bolt transimie finala excavator Caterpillar 322 beneficiaza de 6 luni de garantie. Eventualele defecte de fabricatie vor fi rezolvate de catre noi in cel mai scurt timp posibil.

Livrare
Nu mai astepta si apeleaza-ne pentru a comanda un ax bolt Caterpillar 322 chiar acum. Daca tot ai telefonul in mana, ai putea sa suni si mecanicul, spune-i ca maine ai nevoie de el! Da, maine produsele comandate sunt la usa ta.

Montaj
Nu fi delasator nici cand vine vorba de montajul pieselor de schimb. Apeleaza cu incredere la un mecanic experimentat. Iti recomandam chiar noi unul din judetul tau.

Specificatii tehnice

Diametru: 53mm
Lungime: 50mm
1x gaura diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura