Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ax bolt Caterpillar 1695601

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 1695601
Cod produs
5C04B9MR-MC
Out Of stock
Descriere
Este bine sa asculti de recomandarile specialistilor atunci cand cauti piese de schimb pentru utilajul tau. Ca in cazul unei perechi de pantaloni pe care o achizitionam online fara a consulta intai tabelul de marimi, iar cand ajunge la noi nu ne incape nici pe un picior, tot asa este si cu piesele de schimb. Noi suntem aici pentru a te asigura ca alegi mereu numai produsele compatibile cu utilajele tale, cum ar fi si acest ax bolt Caterpillar 1695601 de pe rafturile noastre.

Daca tot am facut analogii vestimentare, continuam in acelasi trend. Inainte sa comandam o haina ne asiguram de calitatea cusaturilor si a materialului. Nu ignora aceste aspecte nici cand vine vorba de piesele de schimb. Materialele folosite si standardele de lucru dupa care au fost fabricate determina atat rezistenta lor, cat si starea utilajului tau. Un utilaj, oricat ar fi el de bun, nu va functiona corespunzator cand calitatea componentelor lasa de dorit.

Ax bolt Caterpillar 1695601 - diferenta sta in detalii
Utilajele complexe pe care le folosesti au nevoie ca fiecare piesa sa functioneze corespunzator, iar piesele mici, cele ce sunt greu de observat, sunt fundatia unui echipament 100% functional. Acest ax este un element de legatura intre sistemul de propulsie si roti sau senile, facand ca utilajele tale sa fie usor de utilizat. Facut din materiale de inalta calitate dupa cele mai riguroase standarde, trece si cele mai dificile teste!

Conversatiile cu noi, o gura de aer curat!
Stim ca este frustrant sa ceri pareri si informatii tehnice in stanga si in dreapta, iar raspunsurile sa se bata cap in cap. La noi gasesti informatii sigure si complete pentru orice tip de echipament. Nu, nu ne multumim cu a iti vinde ceva, stim cat de important este sa fii sigur pe alegerile facute.
Garantie
De ai surpriza neplacuta ca noul ax bolt Caterpillar 1695601 comandat sa prezinte defecte de fabricatie, nu ezita sa ne suni! Beneficiezi de 6 luni de garantie pentru orice situatie de acest fel.

Livrare
Livratorii nostri au jucat Need for Speed in copilarie si asta isi spune cuvantul! Astazi ne apelezi, iar maine vei ajea deja un ax bolt Caterpillar 1695601 nou. Noi ne facem treaba repede si bine, verifica coletul la livrare si te convingi singur!

Montaj
Stii deja de importanta unui montaj facut de un specialist. Acum cativa ani ai inceput sa colaborezi cu unul recomandat de catre noi si nici gand sa schimbi ceva.

Specificatii tehnice

Diametru: 53mm
Lungime: 50mm
1x gaura diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura