Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment ax pachet ambreiaj incarcator frontal Caterpillar 96

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 96
Cod produs
SXADLK1E-SC
Out Of stock
Descriere
Daca intri pe site si comanzi acum acest rulment ax pachet ambreiaj Caterpillar 966R nou, va ajunge in maxim 24 de ore la tine. Utilajul tau va primi repede doza de vigoare si sanatate pentru a isi relua activitatea in santier.  Rulmentul vine insotit de o multime de beneficii: are un pret foarte bun, primesti o garantie de 6 luni pentru defectiuni de fabrica, primesti contactul unui mecanic bun pentru montaj.  Bucura-te de acest set de avantaje precum si de piesa in sine. Mergem inainte, totul va fi bine!

Nu ne-am stabilit niciodata obiective minore, nu am facut niciodata doar „joc de glezna” in sector. Ne-am setat obiective mari, motivante. Printre ele a fost acela sa devenim prima optiune in alegerile tale atunci cand ai nevoie de un rulment sau orice alta piesa de schimb. In desisul de informatii risti sa te manance ursul nestiintei. In containerele pline cu varf cu oferte, tu ai nevoie insa de lucruri simple si certe. Mi s-a uzat rulmentul ax pachet ambreiaj cutie de viteze de la Caterpillar, ridic telefonul si sun la prietenii mei vechi. Stiu ca e un consultant acolo care va face totul pentru mine. Sun la ACN. Iar ursul va ramane fara coada.

Rulment ax pachet ambreiaj Caterpillar 966R pentru o functionare ca la carte
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor fuzeta. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Primesti consultanta cu constanta
Sa fii atent la doua lucruri: nu ciocni rulmentul la montaj, lubrifiaza-l bine si nu slabi contactul cu consultantii de la ACN, care te invata gratuit toate aceste lucruri & more. Avem o echipa de consultanti de prima mana. Ei stiu cel mai bine ce rulment iti trebuie si  sunt gata sa iti recomande varianta cea mai buna. Nu trebuie decat sa le soliciti suportul.

Garantie
Noi nu tratam relatia cu tine superficial. Ne intereseaza ce se intampla cu acest rulment ax pachet ambreiaj cutie de viteze pentru incarcator frontal Caterpillar 966R si dupa ce a fost montat si pus la treaba. Daca se intampla ca acesta sa aiba vreun defect de fabricatie, sa fii fara grija. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni pentru acest tip de risc. O vei gasi in coletul cu piesa.

Livrare
Expeditia este importanta pentru tine. Expeditia este importanta pentru toti : pentru beneficiar, pentru curier, pentru noi. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Iti garantam ca a doua zi de la comanda piesa ajunge la tine. Sau, de ce nu, o poti ridica direct din depozit. Poate esti prin apropiere. Oricum ar fi, ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Atunci cand vine momentul montajului, iti recomandam sa il lasi pe mana unui profesionist. E un montaj mai special, rulmenti nu sa pun asa, pur si simplu. Asa, ca pana face el treaba, nu-l incurca, mai bine pui berea la rece. El monteaza, tu desfaci dopurile. El termina treaba, tu faci o cinste ca esti baiat atent. Suntem oameni, ne bucuram cand treburile se rezolva.

Specificatii tehnice:
• Diametru interior x diametru exterior x inaltime = 45 x 75 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura