Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-96

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
T9AIWQMF-SC
Out Of stock
Descriere
Daca intrebi consultantul nostru, primul lucru despre care iti va spune este ca acest rulment butuc Dana Spicer 112-96 se afla in depozit. De fapt, mai intai iti va spune buna ziua si apoi te va intreba ce mai faci. Pentru ca e bine crescut. Apoi iti va vorbi despre piesa pe care doresti sa o comanzi. Iti va spune ca este un produs extrem de reusit, ca este compatibil cu utilajele tale, in care ai investit atatia bani. Sunt utilaje noi pe care nu le poti decalibra cu stifturi, nu functioneaza cu piese reconditionate la pila. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca si noi suntem acolo cu tine. Reusim doar impreuna.

Ne dorim ca lucrurile sa functioneze exact cum functioneaza acest rulment, adica incontinuu, fara sa ne uzeze prin frecusuri relatia si s-o incinga.  Pentru aceasta, suntem foarte atenti la serviciul de consultanta pentru tine. Care, atentie, este gratuit. Asadar, poti avea incredere deplina in consultantii nostri. Au raspuns pentru orice intrebare tehnica referitoare la utilajul tau. Sunt empatici, operativi si stiu sa te faca sa intelegi. Ei vorbesc pentru tine si nu pentru sine. Haide sa ii cunosti.

Rulment butuc Dana Spicer 112-96 iti arata tie, ce inseamna meserie!
Acest articol se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Pentru a beneficia de o reparatie care sa conduca la o functionare de lunga durata, recomandarea noastra este schimbarea rulmentilor in pereche. Pentru o reparatie completa, este importanta si inlocuirea simeringului de butuc. Unul din roluri este sa preia greutatea utilajului. Designul inovator al rulmentului asigura frecarea redusa in interiorul sau. Ca orice produs original, si acest rulment are o rezistenta crescuta la uzura.

Daca vii noi scapi de nevoi
Uneori nu poti sa te bucuri de o toamna frumoasa. Mai ales cand ai vreun utilaj, doua oprite, se anunta ploi si nu stii ce sa faci. La o prima evaluare vezi ca sunt lucruri care te depasesc. Ai o multime de competente, dar pe aceea de mecanic nu.  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple acest gol. Trebuie doar sa ne apelezi, iar colegii nostri iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare reala a problemei, recomandari pentru montaj, expeditie urgenta a produsului. Si mai sunt. In rest, bucura-te de aceasta toamna.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest rulment butuc Dana Spicer 112-96 va ajunge la tine doar insotit de toate documentele lui. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile care nu iti apartin.

Livrare
Efectuam expeditiile cat mai simplu ca sa economisim timp.  Acest rulment ajunge in curtea ta sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegerea ta. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Montajul este ultimul un pas decisiv in drumul piesei de schimb catre tine si catre ansamblul transmisiei utilajului tau. Nu rata si nu trata superficial acest moment, caci este cel mai important. Solicita un mecanic bun care sa faca lucrarea si totul va decurge de minune. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura