Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt pinion transmisie finala excavator Caterpillar 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 322
Cod produs
XH4GFU8O-MC
Out Of stock
Descriere
Fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea odata. Parca asa se spunea, nu? Da, karma, ce faci, aia primesti. Nu te suprinde deloc ca asta este situatia si in relatia cu utilajele tale. Nu ne suprinde nici pe noi. Cat timp ii acorzi grija necesara prin revizii tehnice facute cu rabdare si grija si folosesti numai piese de schimb de top, utilajul tau va avea grija de tine si bunul mers al afacerii tale. Cu siguranta nu vrei sa iti “superi” acesti prieteni de nadejde, doar ce te-ai face fara ei? Aici vine randul nostru de a te ajuta cu alegerea unui bolt pinion transmisie finala Caterpillar 322 cat mai rapid.

Si bine-nteles, nu numai cu atat. Treaba ta este sa ne suni, ne explici care este situatia in care te afli si, inainte de toate, te vom sfatui in alegerea piesei de schimb ideala pentru excavatorul tau. Indiferent daca este cea de care am amintit mai devreme sau oricare alta piesa de schimb, noi ti-o putem livra direct la usa. Am exagerat, nu oricare alta piesa de schimb. Nu pentru ca nu ne dorim diversitate, dar pentru ca alegem ca produsele comercializate sa fie exclusiv de cea mai buna calitate.

Bolt pinion transmisie finala Caterpillar 322 - o piesa de nadejde!
Desi o piesa de schimb de dimensiuni mici, scopul acesteia nu este nicidecum pe masura. Aceasta joaca un rol important in sistemul de transmisie finala, asigurandu-se ca pinionul este bine fixat. O piesa de cea mai inalta calitate, iti promite performante inalte pentru o perioada indelungata. Este important ca boltul sa fie strans corespunzator pentru a asigura o fixare sigura a pinionului. Exista multe variatii ale acestui bolt pe piata, iar noi iti stam la dispozitie pentru a il gasi pe cel potrivit. De tinut minte este ca acesta este compatibil si cu echipamentele Caterpillar 322C si Caterpillar 322CFM.

Iti sarim in ajutor!
Daca ai nevoie de mai multe informatii, noi iti stam la dispozitie. Venim inaintea ta cu servicii de consultanta 100% gratuite. Am acumulat multe informatii tehnice si experienta in anii de activitate pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Te ajutam sa iti alegi piesele de schimb potrivite utilajului tau, dar nu numai. Contacteaza-ne si vei vedea ca fiecare intrebare are un raspuns la noi.

Garantie
Vrem ca serviciile noastre sa fie de calitate, asa ca nu te lasam la greu! Orice defecte de fabricatie ale acestui bolt pentru pinion transmisie finala excavator Caterpillar 322 nou, desi rar intalnite, sunt acoperite de catre noi pe o perioada de 6 luni.

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat acest bolt pinion transmisie finala Caterpillar 322 catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge.

Montaj
Ai ales piese de schimb de cea mai inalta calitate, de aceea apelezi mereu la mecanici cu experienta pentru fiecare reparatie de care are nevoie utilajul tau. Asa si trebuie!

Specificatii tehnice

Diametru: 53mm
Lungime: 50mm
1x gaura diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura