Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt pinion transmisie finala excavator Caterpillar 326

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 326
Cod produs
3XNI1FQ2-MC
Out Of stock
Descriere
Utilajele tale au nevoie de multe lucruri: un plan de mentenanta bine pus la punct, revizii tehnice periodice si piese de schimb de top. Din fericire, noi te putem ajuta cu toate. Cand cauti un bolt pinion transmisie finala Caterpillar 326 stii ca il avem in depozitele noastre, cand ai nevoie de sfaturi despre mentenanta utilajelor tale stii ca este nevoie de numai un apel, iar cand ai nevoie de recomandarea unui meserias care sa te ajute cu reviziile, iti dam noi un numar de telefon. Nu este nimic mai usor de atat! Dar sa nu confundam usor cu rapid, pentru ca nu este tocmai asa. Daca excavatorul tau este Caterpillar 326DL, stai fara grija! Acest bolt este 100% compatibil.

Este adevarat ca grija pe care trebuie sa i-o porti utilajului tau iti va consuma mult timp, dar nu te demoraliza! Cu rabdarea treci si marea, nu? Atentia ta se va reflecta in functionarea utilajului tau, deci asigura-te ca aceasta sa fie de inalta calitate! Toti acesti pasi care poate acum iti par frustranti te ajuta sa te bucuri de echipamente pentru multi ani, fara a intampina nicio defectiune majora.

Bolt pinion transmisie finala Caterpillar 326 - iti scoate utilajul din impas
Pe cat de mic, pe atat de important. Nu te lasa pacalit de dimensiunile reduse ale acestei piese, isi asuma o mare responsabilitate in functionarea corespunzatoare a utilajului tau. Anume, se asigura ca pinionul este fixat perfect pe arbore. Te-ai oprit asupra unei piese venita tocmai din fabricile Caterpillar, care se conformeaza cu calitatea superioara promisa de catre brand. Inainte de orice alegere a unei piese de schimb, alege sa consulti ghidul de service. Acesta este foarte important atat cand vine vorba de mententanta utilajelor tale, cat si cand vine vorba de alegerea pieselor de schimb potrivite.

Iti stam la dispozitie mereu!
Este greu sa alegi mereu piesa de schimb potrivita sau sa te convingi de calitatea acesteia. Pentru a iti veni in ajutor, am pus acum multi ani bazele unui program de consultanta 100% gratuita. Adreseaza-ne orice intrebare iar noi ne asiguram ca vei primi un raspuns bine documentat de fiecare data. Anii de experienta sunt atuul nostru!

Garantie
Ne asumam responsabilitate deplina pentru toate produsele pe care le comercializam. Desi suntem convinsi de calitatea superioara a acestui bolt pentru pinion transmisie finala excavator Caterpillar 326 din depozitele noastre, beneficiezi si de 6 luni de garantie. Ai siguranta ca, pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este acoperit de catre noi.

Livrare
Nu iti face planuri pe maine. Ne contactezi telefonic si, in timpul apelului cu noi, curierul deja este pregatit sa ridice noul bolt pinion transmisie finala Caterpillar 326 pentru a pleca cu tine. Spune-ne daca iti doresti verificarea coletului la primire, tot atunci vei face si plata.

Montaj
Nu este mare filosofie montarea acestui bolt, dar nici de trecut cu vederea. Apeleaza mereu la un service autorizat si poti sta linistit. Daca nu iti vine niciunul in minte, ne poti apela pe noi. Iti recomandam cel mai bun mecanic din judetul tau!

Specificatii tehnice

Diametru: 53mm
Lungime: 50mm
1x gaura diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura