Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt pinion transmisie finala excavator Caterpillar 324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 324
Cod produs
8OSLQ0W4-MC
Out Of stock
Descriere
Cine ti-a spus ca nu poti gasi piese de schimb pentru utilaje de inalta calitate la preturi avantajoase ori te minte, ori nu ne-a cunoscut inca. De ceva timp stii ca excavatorul tau ar avea nevoie de unele reparatii, dar ai amanat problema. Nici nu ai vrut sa te gandesti cat te-ar costa. Bine ar fi sa nu mai astepti, riscul unei defectiuni majore este mare atunci cand nu toate piesele functioneaza la intreaga lor capacitate. Si nu numai atat, dar bine ca ne-ai gasit! Iti aducem piese de schimb de top la cele mai bune preturi, nici acest bolt pinion transmisie finala Caterpillar 324 nu este o exceptie. Fie ca ai nevoie de el pentru oricare dintre excavatoarele Caterpillar 324D, Caterpillar 324DL, Caterpillar 324DLN, Caterpillar 324E, 324EL sau Caterpillar 324ELN, acest produs este compatibil.

In depozitul nostru, cat cuprinzi cu privirea gasesti doar piese de schimb pentru utilaje de cea mai inalta calitate. Colegii nostri isi folosesc anii buni de experienta pentru a ne asigura ca tu primesti numai cele mai bune produse. Tot la noi gasesti consultanta de care ai nevoie. O oferim telefonic sau poti veni chiar sa ne vezi in Jilava. Oricum ar fi, este 100% gratuita. Deci fie ca ai nevoie de acest bolt, fie ca ai nevoie de alta piesa de schimb, pe toate le gasesti la noi, iar maine le poti avea.

Bolt pinion transmisie finala Caterpillar 324 - iti poti pune nadejdea in el!
Pe cat de mic, pe atat de important. Nu te lasa pacalit de dimensiunile reduse ale acestei piese, isi asuma o mare responsabilitate in functionarea corespunzatoare a utilajului tau. Anume, se asigura ca pinionul este fixat perfect pe arbore. Te-ai oprit asupra unei piese de cea mai inalta calitate, pregatita sa confrunte orice situatie dificila. Inainte de orice alegere a unei piese de schimb, alege sa consulti ghidul de service. Acesta este foarte important atat cand vine vorba de mententanta utilajelor tale, cat si cand vine vorba de alegerea pieselor de schimb potrivite.

Iti stam la dispozitie cu consultanta gratuita!
Vrem sa fii mereu sigur ca ai luat cele mai bune decizii, de aceea punem la dispozitie un program de consultanta 100% gratuit. Te ajutam sa identifici cauzele problemei, facem un plan de reparatie, iar mai apoi gasim cele mai calitative piese de schimb chiar in depozitul nostru.

Garantie
Inca esti putin sceptic? Nu uita ca orice bolt pentru pinion transmisie finala excavator Caterpillar 324 cumparat de la noi vine cu 6 luni de garantie. Nu ai nicio grija cand stii ca orice defect de fabricatie este acoperit de carte noi!

Livrare
La oras, comuna sau catun, oriunde ai sta, curierii nostri te gasesc una-doua. Contacteaza-ne, iar acest bolt pinion transmisie finala Caterpillar 324 pleaca spre tine imediat dupa ce am inchis apelul cu tine.

Montaj
Ultimul pas in ingrijirea corecta a utilajelor tale este sa te asiguri ca fiecare reparatie sa fie facuta de catre specialisti. Oricat de mica este piesa de schimb, un mecanic iscusit se asigura ca este montata corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru: 53mm
Lungime: 50mm
1x gaura diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura