Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
EM8D50NT-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan spate New Holland B110 este, cu siguranta, piesa de care utilajul tau are nevoie pentru a duce munca dificila la bun sfarsit in fiecare zi! In compozitie are un otel de calitate superioara, iar producatorul sau s-a asigurat ca respectarea standardelor de calitate s-a facut conform regulilor. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din spate a echipamentului si pentru pozitionarea ei corecta se folosesc doua suruburi.

Daca esti neglijent in gandire, afacerea ta va fi neglijenta. Daca tu esti dezorganizat, afacerea ta va fi dezorganizata. Hai sa te ajutam noi sa faci o curatenie generala in tot ceea ce tine de intretinerea utilajelor tale. In primul rand, ca sfat prietenesc, alege-ti un furnizor de piese de schimb de incredere! Noi suntem pregatiti sa te intampinam mereu cu cele mai bune piese de schimb si preturi agreabile. Cat despre servicii, nici nu mai incape indoiala ca acestea sunt de top si te ajuta enorm sa-ti pastrezi ritmul desfasurarii activitatilor!

Brida cardan spate New Holland B110 - trebuie doar sa ne suni si esti mai aproape de ea!
Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B110 pe care o doresti!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura