Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC28

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC28
Cod produs
YXNGRLM9-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a te putea folosi de miniexcavator in deplina siguranta si pentru a creste randamentul acestuia, simeringul este o investitie obligatorie! Acest simering palier miniexcavator Komatsu PC28 este unul de calitate superioara, realizat dintr-un material ce asigura o mare rezistenta in fata uzurii. Produsul este unul de succes si are un pret de achizitie avantajos. Cu putini bani, reusesti sa aduci o protectie in plus motorului!

Miniexcavatoarele Komatsu PC28UD-2, Komatsu PC28UG-2, Komatsu PC28UU-1 si Komatsu PC28UU-2 pot beneficia de motoare protejate in totalitate cu acest simering palier. Piesa este perfect compatibila cu ele. Consultanta tehnica este un serviciu foarte avantajos pentru ca este complet gratuit. Daca tot investesti intr-o piesa de calitate, sfatul nostru este sa faci acelasi lucru si in privinta montajului. Avem service mobil care se poate deplasa unde doresti sau te putem programa la service-urile noastre partenere.

Simering palier miniexcavator Komatsu PC28 - are un pret tentant!
Principalul rol al simeringului palier este acela de a etansa uleiul ce necesita izolare perfecta fata de mediul exterior. Practic, simeringul impiedica scurgerile de ulei. Pentru a evita situatii neplacute, proprietarii de utilaje trebuie sa stie ce se poate intampla atunci cand acesta se defecteaza. Mecanicii sustin faptul ca atunci cand simeringul nu mai functioneaza in parametri, utilajele pot pierde lichid din motor si este nevoie de o inlocuire de urgenta a elementului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC28 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest simering palier miniexcavator Komatsu PC28 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura