Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Komatsu YM12979501780

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
U9JLYPZQ-IA
Out Of stock
Descriere
Garniturile de etansare din utilajele de constructii trebuie sa retina lubrifiantii in mod fiabil, in acelasi timp impiedicand patrunderea contaminantilor duri in motor. Ca sa te bucuri de un motor functional si total protejat, alege acest simering palier Komatsu YM12979501780 pe care il poti studia si in imaginile alaturate! Este confectionat din material special, gata sa faca fata uzurii mult timp dupa montare! Il poti achizitiona chiar acum pentru ca il avem in depozit si iti poate fi livrat in aproximativ 24 de ore.

Poate esti genul care isi planifica fiecare pas din drum sau poate esti o fire spontana, oricum ai fi, uneori ai nevoi pe care nu le poti indeplini luand decizii de unul singur. Iti oferim consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand vii la noi. Clientii nostri sunt intampinati de cele mai bune oferte prezentate de catre cei mai buni experti in mecanica utilajelor grele. Vino la noi cand apar defectiuni tehnice si te vom ajuta in timp record!

Simering palier Komatsu YM12979501780 - calitate si rezistenta maxima!
Simeringul palier este o piesa vitala pentru ca, in lipsa acestuia, pierderile de ulei ale motorului ar fi foarte mari. Pe termen lung, problemele sunt mult mai grave, asa ca ideal este ca simeringurile uzate sa fie schimbate la timp, astfel incat proprietarii de echipamente sa nu fie nevoiti sa scoata din buzunar sume mult mai mari pe viitor. De aceea, iti recomandam ca, in clipa in care constati scurgeri de lichid la nivelul motorului unde este amplasat simeringul palier sa te deplasezi cat mai curand la un service specializat.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest simering palier Komatsu YM12979501780 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest simering palier Komatsu YM12979501780 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura