Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
P4U6XFI1-IA
Out Of stock
Descriere
Buson cheie rezervor motorina Bobcat S220 - prezent in depozitul nostru! Pretul lui este senzational si calitatea productiei aduce dupa sine doar avantaje. Te incurajam sa optezi pentru aceasta piesa, fiindca este cea mai buna varianta pentru utilajul tau. Special conceput pentru miniincarcatorul tau, acest capac cu incuietoare este fabricat in uzinele Bobcat. Fa cea mai buna alegere si comanda acest produs care este insotit si de certificat de garantie!

Consilierii nostri tehnici iti sunt alaturi oricand ai nevoie. Te ajuta sa verifici compatibilitatea piesei cu echipamentul. Te pot asista la plasarea comenzii si iti pot gasi solutii tehnice potrivite remedierii avariilor. Suntem cei mai tari aliati in lupta cu defectiunile. Daca ne alegi sa-ti fim alaturi nu vei avea niciun regret. Afacerea ta va fi asigurata si profitul vei reusi sa-l vezi in sfarsit! Contacteaza-ne si iti dam detalii despre serviciile noastre!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat S220 - are toate calitatile pe care le cautai!
Busonul rezervorului de combustibil este un element important al sistemului de alimentare cu motorina al utilajului. Acesta nu doar acopera intrarea in rezervorul de combustibil, ci egalizeaza presiunea in interiorul acestuia. Nu incerca sa demontezi mecanismul de blocare pentru a scoate cheia din busonul scos, risti sa il strici. Este indicat sa cureti regulat piesa. Mai mult, inspecteaz-o de fiecare data cand alimentezi pentru a sesiza la timp eventuale deteriorari.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S220 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie rezervor motorina Bobcat S220 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Componenta este usor de amplasat la locul sau. In schimb, daca ai de facut si alte reparatii mult mai complicate, te asteptam sa ne dai de veste si venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii. Este important sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de interventii la utilajul tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura