Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 543

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 543
Cod produs
7WIKEDV8-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 543 se fabrica in atelierele Bobcat, din materiale de calitate. Calitatea este excelenta, eficienta garantata si, din acest motiv, il mentinem disponibil in depozitul nostru! Producatorul ofera si certificat de garantie pentru acest produs, el este valabil sase luni de la achizitie. Esti pe cale sa faci o investitie de succes! Noi te incurajam sa ceri o oferta detaliata. Pretul este atractiv!

Nu uita ca esti in locul cel mai bun pentru a achizitiona piese de schimb de calitate si unde ai acces la specialisti care te pot ajuta sa-ti mentii utilajele in cele mai bune conditii. Asadar, cere-le ajutorul si il vei primi numaidecat. Tot ce ai de facut este sa ne suni! Asistentii iti vor oferi informatii utile si le vei primi absolut gratuit. Consultanta tehnica nu implica niciun cost din partea ta.

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 543 - cu o piesa buna nu dai gres!
Blocarea busonului de la rezervor este un exemplu de situatie stresanta. Aceasta componenta nu impiedica deplasarea utilajului. Dar daca busonul se blocheaza, rezervorul nu poate fi deschis pentru a alimenta cu motorina echipamentul. Uite asa se instaleaza stresul si nervii, utilajul trebuie tras pe dreapta pana gasesti o solutie pentru a avea acces la rezervor. Iar daca ramai fara buson, iar nu-i bine, nici macar inspectia tehnica nu o vei trece! Plus daunele aduse calitatii motorinei!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 543 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 543 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Nu vei avea nevoie de ajutor sa montezi acest buson. Va fi floare la ureche! Dar daca mai sunt si alte chichite de remediat si nu te pricepi, sa stii ca echipa noastra de mecanici poate interveni si remedia orice tip de avarie. Iti vei putea exploata din nou echipamentul in siguranta!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura