Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
D2ZTE1OR-IA
Out Of stock
Descriere
Buson cheie rezervor motorina Bobcat S250 - eficienta garantata! Modelul este de origine si are o durabilitate de necombatut, de aceea il recomandam cu incredere. Bobcat a avut in vedere sa foloseasca materiale foarte rezistente care sa permita utilizarea repetata a produsului. Astfel, vei investi in performanta sistemului de alimentare cu motorina! Daca doresti informatii suplimentare despre el, suna la unul dintre numerele afisate si unul dintre consilierii nostri va fi la dispozitia ta.

Consultantii nostri nu te lasa la greu si iti vor fi alaturi pas cu pas. Asta inseamna ca indiferent de avaria utilajului, ei vor incerca si vor reusi sa-ti gaseasca la timp solutia tehnica salvatoare. La ACN Piese Utilaje mai gasesti si alte servicii care te pot interesa. Ne putem deplasa la tine cu un service mobil pentru a executa orice tip de interventie. Iar un serviciu de mentenanta personalizata se va ocupa de sanatatea flotei tale de echipamente!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat S250 - indeplineste criteriul calitatii!
Stii care este scopul busonului de la rezervor? Busonul ar trebui sa fie etans si sa nu permita acumularea de impuritati. Combustibilul nu iese cu usurinta din rezervor, dar daca acesta este plin si utilajul face manevre mai complicate sau coboara o panta, putem sa ne regasim si in aceasta situatie, nu este exclus. Chiar daca motorina nu se va scurge in afara rezervorului, o parte din ea se va evapora treptat. Ori nici asta nu ne prea convine!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S250 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest buson cheie rezervor motorina Bobcat S250 pe care il doresti!

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura