Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat S300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S300
Cod produs
UPQO5K0X-IA
Out Of stock
Descriere
Incearca un capac cu incuietoare pentru rezervorul de combustibil al utilajului. Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat S300 este perfect! Este excelent prelucrat, nu vei mai intampina probleme! Este realizat din materiale foarte bune care vor ajuta componenta sa reziste fantastic de mult in timp! Plaseaza chiar acum o comanda! Bobcat s-a asigurat ca indeplineste toate standardele de calitate, dar vei avea si un certificat de garantie valabil sase luni de la achizitie!

Avem piese de schimb extraordinare, consumabile de calitate si o multime de servicii faine! Incearca serviciul gratuit de consultanta tehnica! Toti clientii nostri profita de el atunci cand vor sa aduca imbunatatiri echipamentului lor! Alege si tu sa fii clientul nostru si nu o sa-ti para rau. Atat tu, cat si utilajele tale, vor fi tratate regeste la noi. De acum inainte iti vei putea vedea de activitatile tale fara grija avariilor ce apar la echipament!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat S300 - fabricat din cele mai bune materiale!
Blocarea busonului de la rezervor este un exemplu de situatie stresanta. Aceasta componenta nu impiedica deplasarea utilajului. Dar daca busonul se blocheaza, rezervorul nu poate fi deschis pentru a alimenta cu motorina echipamentul. Uite asa se instaleaza stresul si nervii, utilajul trebuie tras pe dreapta pana gasesti o solutie pentru a avea acces la rezervor. Iar daca ramai fara buson, iar nu-i bine, nici macar inspectia tehnica nu o vei trece! Plus daunele aduse calitatii motorinei!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S300 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat S300 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura