Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
I86VSEKY-IA
Out Of stock
Descriere
Buson cheie rezervor motorina Bobcat S175 - permite o utilizare indelungata! Acest capac cu incuietoare merita pe deplin atentia si increderea ta, pentru ca vorbim despre un produs nou, original. Il regasesti acum in oferta noastra, comercializat la un pret foarte bun! Producatorul sau este Bobcat. Astfel, o investitie intr-o piesa de acest fel te asigura ca vei avea garantata functionarea optima a sistemului de alimentare cu combustibil!

Acceseaza gratuit serviciul de consultanta tehnica si stai de vorba cu specialistii nostri. Acestia se pricep foarte bine la tot ce tine de utilajele grele si piese de schimb. Iti pot face cele mai bune recomandari pentru intretinerea lor si tipsurile pe care le vei primi vor fi cu adevarat pretioase! Nu uita ca avem si servicii de mentenanta personalizata! Acestea sunt cele care asigura randamentul echipamentelor tale pe termen lung!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat S175 - recomandat de experti ca fiind extraordinar de eficient!
Busonul rezervorului este pus acolo cu un rol. Chiar daca utilajul nu se considera ca este avariat, cu trecerea vremii, vor aparea alte probleme mai putin placute. Cel mai important scop al acestui buson este de a nu permite combustibilului sa iasa afara, iar al doilea este de a nu lasa impuritatile din aer sa intre in rezervor si sa contamineze combustibilul. Un alt rol al busonului este de a pastra presiunea corecta in sistemul de combustibil.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S175 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest buson cheie rezervor motorina Bobcat S175 pe care il doresti!

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura