Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E16
Cod produs
R8QX70L5-IA
Out Of stock
Descriere
Buson cheie rezervor motorina Bobcat E16 - inlocuieste fara probleme componenta uzata pentru ca este original! De asemenea, te asiguram ca va fi extrem de eficient, permitand o utilizare indelungata si in deplina siguranta. Motorina te costa mult, ai grija ca ea sa nu se evapore si sa nu se contamineze in interiorul rezervorului. Acest buson Bobcat va face totul ca la carte! Cere oferta si plaseaza cat mai repede comanda!

Alege piese de origine si vei primi din partea noastra o oferta cat mai buna! Si daca ai nevoie de ajutor la alegerea pieselor potrivite din oferta noastra pentru miniexcavatorul din dotare, consultantii nostri tehnici iti stau la dispozitie. Vei fi tratat cu tot respectul de catre o echipa de profesionisti. Te vor sustine activ in tot procesul de imbunatatire al performantei echipamentului. Contacteaza-ne chiar acum si stai de vorba cu noi!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat E16 - tot ce-i mai bun pentru miniexcavatorul tau!
Busonul rezervorului nu este folosit doar pentru a pastra motorina in interior, ci si pentru a tine impuritatile din aer la distanta. Fara el, motorul tau va fi contaminat. Nu ti-ai dori ca un element atat de minor sa duca la reparatia motorului. Inlocuirea busonului nu ar trebui amanata. Utilajul tau poate fi manevrat in siguranta cu toate componentele intacte si la locul lor. Unele avarii care apar la echipament pot parea nesemnificative, insa aduc probleme de-a dreptul neplacute.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat E16 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie rezervor motorina Bobcat E16 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Componenta este usor de amplasat la locul sau. In schimb, daca ai de facut si alte reparatii mult mai complicate, te asteptam sa ne dai de veste si venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii. Este important sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de interventii la utilajul tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura