Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
GI5JAVCP-IA
Out Of stock
Descriere
Un buson cheie rezervor combustibil Bobcat S220 este o piesa de inalta calitate. Trebuie sa profiti de oferta pe care ti-am pregatit-o. El este un produs original si poate fi livrat urgent! Sa stii ca este un element indispensabil sistemului de alimentare cu combustibil. Ar fi foarte bine sa alegi produsul prezentat de noi pentru ca este unul original. Bobcat il fabrica si o face cu mare succes! Vei avea inclus si un certificat de garantie valabil sase luni de zile!

Pentru verificarea compatibilitatii cu echipamentul tau, poti sa ceri ajutorul consultantilor nostri. Ei sunt informati, pregatiti si gata sa-ti ofere toate informatiile pentru ca tu sa iei o decizie in cunostinta de cauza! Alege sa accesezi si celelalte servicii pe care ti le punem la dispozitie. Avem un serviciu care merita incercat daca iti doresti productivitate maxima din partea miniincarcatorului! Este serviciul de mentenanta personalizata!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat S220 - alegerile bune aduc si performanta!
Busonul rezervorului de combustibil are rolul de a izola combustibilul de mediul exterior si de a preveni scurgerea acestuia. Cel mai sigur, este sa intervii imediat cum simti ca busonul nu se mai inchide corect. Fara acesta, lucrurile se complica! Scade eficienta combustibilului, se contamineaza cu impuritati si se evapora motorina. Se contamineaza inclusiv motorul echipamentului si alimentezi mai des utilajul. Clar vei pica testele de emisie si nu vei trece inspectiile tehnice.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat S220 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat S220 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura