Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
D94TKNOV-IA
Out Of stock
Descriere
Un buson cheie rezervor combustibil Bobcat 553 este o alegere pe care ar trebui sa o faci daca ai probleme cu inchiderea capacului de la rezervorul miniincarcatorului din dotare. In lipsa unui buson care sa faca etansarea in mod corect, contaminantii vor patrunde in combustibil si il vor altera. Nu-ti doresti acest lucru avand in vedere cat te costa o alimentare cu combustibil. Alege produsul fabricat de Bobcat! Este original si mai are si un cost avantajos!

Cere o oferta pentru componenta dorita! Consultanta tehnica de specialitate iti este acordata gratuit la fiecare apel si te incurajam sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie de o piesa eficienta, la pret avantajos. Informatiile obtinute in mod gratuit te vor ajuta enorm nu numai in achizitionarea piesei potrivite, dar si in mentenanta generala a utilajului. Contacteaza-ne!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat 553 - si iti continui nestingherit activitatea!
La busoanele care au incuietoare, cauza blocarii poate fi defectarea acestei incuietori. Cand incuietoarea se blocheaza in pozitia inchis, busonul nu mai poate fi utilizat. Aceasta situatie nu este deloc simplu de solutionat, pentru ca fortarea incuietorii poate avea ca efect si alte stricaciuni. Cel mai corect este sa apelezi la un service autorizat sau la un mecanic cu experienta, in cazul in care apare aceasta problema. Recomandam ca, oricat de nesemnificativa ar putea parea aceasta avarie, sa o rezolvi, deoarece impiedica alimentarea utilajului cu combustibil.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 553 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat 553 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura