Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat A300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A300
Cod produs
3059S6FW-IA
Out Of stock
Descriere
Buson cheie rezervor combustibil Bobcat A300 - piesa originala, de calitate superioara, garantata de producator. Noi comercializam acest capac cu incuietoare la un pret avantajos. Reprezinta varianta ideala de inlocuire a piesei defecte pentru ca are o rezistenta deosebita si o calitate superioara! Bobcat a testat acest element si s-a dovedit ca isi va juca rolul extraordinar de eficient! Il vei putea utiliza multa vreme! Solicita o oferta chiar acum!

Iti recomandam mereu piese de schimb bune si mereu insotim ofertele noastre de servicii dedicate intretinerii corecte a echipamentelor grele. De exemplu, serviciul de consultanta este gratuit, tocmai ca tu sa faci alegerea potrivita pentru utilajul tau. Un asistent tehnic iti este alaturi din prima clipa in care suni la numerele de telefon afisate sau scrii in formularul online. Sfaturile pretioase te vor ajuta foarte mult ca sa iti mentii in stare perfecta miniincarcatorul.

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat A300 - daca l-ai prins in oferta, ia-l, nu sta!
Stii care este scopul busonului de la rezervor? Busonul ar trebui sa fie etans si sa nu permita acumularea de impuritati. Combustibilul nu iese cu usurinta din rezervor, dar daca acesta este plin si utilajul face manevre mai complicate sau coboara o panta, putem sa ne regasim si in aceasta situatie, nu este exclus. Chiar daca motorina nu se va scurge in afara rezervorului, o parte din ea se va evapora treptat. Ori nici asta nu ne prea convine!

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat A300 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat A300 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Componenta este usor de amplasat la locul sau. In schimb, daca ai de facut si alte reparatii mult mai complicate, te asteptam sa ne dai de veste si venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii. Este important sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de interventii la utilajul tau!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura