Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat E14

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E14
Cod produs
T0UNC6JY-IA
Out Of stock
Descriere
Pretul atractiv si calitatea superioara sunt doar doua dintre avantajele acestui produs pe care dorim sa ti-l prezentam. Avem o oferta senzationala pentru acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat E14 original. Sa stii ca nu-ti aducem orice fel de componenta in vizor, ci una fabricata de Bobcat! Se potriveste de minune cu utilajul tau si vei face o inlocuire de succes a capacului uzat de la rezervorul cu combustibil. Solicita o oferta detaliata!

Nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei! Colegii nostri iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau. Stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera, ia legatura cu noi si primesti consultanta tehnica gratuita! Expertii nostri sunt gata sa impartaseasca cu tine toate cunostintele tehnice pe care le detin. Vei afla cele mai bune metode de intretinere a miniexcavatorului din dotare.

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat E14 - acum in oferta noastra!
Busonul rezervorului de combustibil este un element important al sistemului de alimentare cu motorina al utilajului. Acesta nu doar acopera intrarea in rezervorul de combustibil, ci egalizeaza presiunea in interiorul acestuia. Nu incerca sa demontezi mecanismul de blocare pentru a scoate cheia din busonul scos, risti sa il strici. Este indicat sa cureti regulat piesa. Mai mult, inspecteaz-o de fiecare data cand alimentezi pentru a sesiza la timp eventuale deteriorari.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniexcavator Bobcat E14 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat E14 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura