Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
5P1TL2H7-IA
Out Of stock
Descriere
Buson cheie rezervor motorina Bobcat S160 - este un produs original, care se gaseste acum in oferta noastra. Poate fi achizitionat imediat, la un pret extrem de avantajos! Un asemenea produs nou este fabricat la cele mai inalte standarde de calitate. Capacul cu incuietoare este un articol original. Bobcat la realizat cu respectarea intocmai a standardelor de calitate! Vei avea si un certificat de garantie valabil sase luni!

Este perfect compatibil cu utilajul tau! Consultantii nostri te pot ajuta sub acest aspect daca nu esti convins. Se asigura, cu ajutorul datelor primite de la tine, ca miniincarcatorul tau se poate folosi de beneficiile acestei componente. Trebuie sa ii suni sau sa le scrii direct pe site. Imediat va veni si solutia tehnica potrivita. Si tot la acest apel poti afla si despre restul serviciilor la care poti apela cand te zbati sa gasesti solutii tehnice pentru remedierea avariilor.

Buson cheie rezervor motorina Bobcat S160 - un standard de calitate extraordinar!
Busonul rezervorului de combustibil are rolul de a izola combustibilul de mediul exterior si de a preveni scurgerea acestuia. Cel mai sigur, este sa intervii imediat cum simti ca busonul nu se mai inchide corect. Fara acesta, lucrurile se complica! Scade eficienta combustibilului, se contamineaza cu impuritati si se evapora motorina. Se contamineaza inclusiv motorul echipamentului si alimentezi mai des utilajul. Clar vei pica testele de emisie si nu vei trece inspectiile tehnice.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S160 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat S160 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Situatia de fata nu impune o interventie extrem de complicata. Dar stim ca sunt alte tipuri de avarii unde nu se pricepe toata lumea! Cand te gasesti in astfel de situatii, trebuie sa stii ca in noi gasesti un sprijin. Profesionistii nostri te vor ajuta cu toare reparatiile necesare utilajului tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura