Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
9RIHA136-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat S160 este un produs original, a carui calitate superioara il recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau! Daca alegi sa profiti de oferta noastra, vei achizitiona un produs rezistent la uzura si de calitate garantata, la un pret avantajos! Bobcat il produce din materiale foarte rezistente la uzura! Investeste inteligent in toate componentele de care are nevoie miniincarcatorul tau!

Pentru si mai multe informatii, ai la dispozitie serviciul gratuit de consultanta tehnica. Aici te poti sfatui cu cei mai buni specialisti ai nostri! Iti pot prezenta nu numai piesele de care ai nevoie, dar te vor indruma catre servicii extrem de utile in mentenanta echipamentelor tale! Prima noastra grija este sa fii multumit si sa reusesti sa te relaxezi dupa ce ghinionul a aparut in cale. O avarie da batai de cap si provoaca stres, dar noi avem remedii rapide!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat S160 - este extraordinar de eficient!
La busoanele care au incuietoare, cauza blocarii poate fi defectarea acestei incuietori. Cand incuietoarea se blocheaza in pozitia inchis, busonul nu mai poate fi utilizat. Aceasta situatie nu este deloc simplu de solutionat, pentru ca fortarea incuietorii poate avea ca efect si alte stricaciuni. Cel mai corect este sa apelezi la un service autorizat sau la un mecanic cu experienta, in cazul in care apare aceasta problema. Recomandam ca, oricat de nesemnificativa ar putea parea aceasta avarie, sa o rezolvi, deoarece impiedica alimentarea utilajului cu combustibil.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat S160 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat S160 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Componenta este usor de amplasat la locul sau. In schimb, daca ai de facut si alte reparatii mult mai complicate, te asteptam sa ne dai de veste si venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii. Este important sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de interventii la utilajul tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura