Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 863

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 863
Cod produs
TUAK94LQ-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 863 este o varianta excelenta daca esti in cautarea unei piese deosebit de rezistente la uzura, dar care sa aiba un pret competitiv deopotriva. Este realizata de o companie care fabrica piese pentru utilaje grele, iar de cunoscut, o cunosti cu siguranta! Este Bobcat cel ce produce acest articol extraordinar de rezistent. Capacul cu incuietoare are in componenta cele mai bune materiale ce asigura o lunga functionare produsului.

Suntem incantati sa te avem aici! Avem toate serviciile de top pe care echipamentul tau le va adora. Are si el personalitatea lui! Ca sa functioneze bine, are nevoie de piese bune si de atentia cuvenita! Suna acum si obtine consiliere gratuita din partea consultantilor nostri. Ei te vor ajuta sa alegi piesa potrivita miniincarcatorului tau. Daca mai ai de facut si alte reparatii la utilaj, cere-le un sfat. Recomandarile lor te vor ajuta sa te intorci la treaba mai repede!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 863 - oferta cea mai buna ajunge la tine!
Busonul rezervorului de combustibil este un element important al sistemului de alimentare cu motorina al utilajului. Acesta nu doar acopera intrarea in rezervorul de combustibil, ci egalizeaza presiunea in interiorul acestuia. Nu incerca sa demontezi mecanismul de blocare pentru a scoate cheia din busonul scos, risti sa il strici. Este indicat sa cureti regulat piesa. Mai mult, inspecteaz-o de fiecare data cand alimentezi pentru a sesiza la timp eventuale deteriorari.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 863 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 863 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura