Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat 863

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 863
Cod produs
1O3UJS9B-IA
Out Of stock
Descriere
Un buson cheie rezervor combustibil Bobcat 863 reprezinta alegerea perfecta. Este foarte rezistent si isi va indeplini rolul cu brio! Il poti comanda chiar acum la un pret promotional daca suni la unul din numerele de telefon afisate si iei legatura cu unul dintre consultantii nostri. Componenta iti va fi expediata imediat! Cel ce produce acest element ce apartine sistemului de alimentare cu combustibil este celebra companie Bobcat! Comanda acum o piesa originala!

Solicita mereu sprijinul asistentilor nostri cand esti pe punctul de a face o noua investitie. Vei primi asistenta specializata in alegerea elementelor necesare unei reparatii corecte. Retine ca noi iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita. Iti va fi mult mai usor sa treci peste o defectiune a utilajului cand ai alaturi specialisti de prima clasa. Contacteaza-ne si iti vom prezenta multe servicii utile intretinerii miniincarcatorului tau!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat 863 - alege o piesa de origine!
Busonul rezervorului de combustibil are rolul de a izola combustibilul de mediul exterior si de a preveni scurgerea acestuia. Cel mai sigur, este sa intervii imediat cum simti ca busonul nu se mai inchide corect. Fara acesta, lucrurile se complica! Scade eficienta combustibilului, se contamineaza cu impuritati si se evapora motorina. Se contamineaza inclusiv motorul echipamentului si alimentezi mai des utilajul. Clar vei pica testele de emisie si nu vei trece inspectiile tehnice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 863 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat 863 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Componenta este usor de amplasat la locul sau. In schimb, daca ai de facut si alte reparatii mult mai complicate, te asteptam sa ne dai de veste si venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii. Este important sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de interventii la utilajul tau!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura