Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat T35.105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.105
Cod produs
SVYG5P2I-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai probleme cu accesul la rezervorul de combustibil, inlocuirea capacului trebuie sa o faci imediat si nu ar trebui sa apelezi la componente de calitate slaba! Un buson cheie motorina Bobcat T35.105 este o componenta originala! Ceea ce-ti propunem noi are in alcatuire materiale rezistente care sa asigure o inlocuire de lunga durata. Bobcat a realizat acest element indispensabil unei manevrari in siguranta a echipamentului.

Acest buson cu incuietoare se potriveste cu incarcatorul telescopic Bobcat T35.105L pentru ca este compatibil. Iti vom oferi consultanta tehnica fara sa iti percepem vreo taxa aditionala. Da-ne datele echipamentului tau si iti gasim componenta necesara foarte repede! Indiferent de tipul avariei sa stii ca iti putem fi de ajutor! Consultanta este gratuita si nu duci lipsa la noi de servicii special create pentru intretinerea utilajelor grele!

Buson cheie motorina Bobcat T35.105 - standarde de calitate respectate!
La busoanele care au incuietoare, cauza blocarii poate fi defectarea acestei incuietori. Cand incuietoarea se blocheaza in pozitia inchis, busonul nu mai poate fi utilizat. Aceasta situatie nu este deloc simplu de solutionat, pentru ca fortarea incuietorii poate avea ca efect si alte stricaciuni. Cel mai corect este sa apelezi la un service autorizat sau la un mecanic cu experienta, in cazul in care apare aceasta problema. Recomandam ca, oricat de nesemnificativa ar putea parea aceasta avarie, sa o rezolvi, deoarece impiedica alimentarea utilajului cu combustibil.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat T35.105 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest buson cheie motorina Bobcat T35.105 pe care il doresti!

Montaj
Nu vei avea nevoie de ajutor sa montezi acest buson. Va fi floare la ureche! Dar daca mai sunt si alte chichite de remediat si nu te pricepi, sa stii ca echipa noastra de mecanici poate interveni si remedia orice tip de avarie. Iti vei putea exploata din nou echipamentul in siguranta!

Specificatii tehnice
SVYG5P2I-IA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura