Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat T35.105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.105
Cod produs
1K5P4CXA-IA
Out Of stock
Descriere
La acest buson cheie combustibil Bobcat T35.105 poti sa fii sigur ca standarele de calitate au fost respectate si el va inlocui piesa uzata de pe incarcatorul tau telescopic cu succes. Il alegi si ai siguranta ca ai scapat de probleme pentru o foarte lunga perioada de vreme. Elementul este unul original. Bobcat este producatorul acestui capac ce asigura inchiderea corecta a rezervorului de combustibil. Materialele folosite au fost atent alese, astfel incat sa nu se uzeze cu una, cu doua.

Busonul cu incuietoare este compatibil si cu incarcatorul telescopic Bobcat T35.105L pe care l-ai putea avea in dotare. Oferim servicii de calitate tuturor clientilor nostri, alege sa devii unul dintre ei pentru a-ti repara utilajul cu eficienta maxima! Pentru a te asigura ca acest model este compatibil cu utilajul tau, atunci ia legatura cu noi. Consultantii nostri te ajuta gratuit!

Buson cheie combustibil Bobcat T35.105 - alcatuit din materiale de calitate!
Blocarea busonului de la rezervor este un exemplu de situatie stresanta. Aceasta componenta nu impiedica deplasarea utilajului. Dar daca busonul se blocheaza, rezervorul nu poate fi deschis pentru a alimenta cu motorina echipamentul. Uite asa se instaleaza stresul si nervii, utilajul trebuie tras pe dreapta pana gasesti o solutie pentru a avea acces la rezervor. Iar daca ramai fara buson, iar nu-i bine, nici macar inspectia tehnica nu o vei trece! Plus daunele aduse calitatii motorinei!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T35.105  are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest buson cheie combustibil Bobcat T35.105 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura