Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat T35.140S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.140S
Cod produs
O0PGMLXS-IA
Out Of stock
Descriere
Buson cheie combustibil Bobcat T35.140S - un pret excelent si o livrarea cat ai zice peste! Il poti folosi fara probleme pe incarcatorul tau telescopic tau pentru ca este original. Fabricarea are loc in uzinele Bobcat si este alcatuit din materiale de exceptie ce vor spori rezistenta in timp. Nu va permite evaporarea combustibilului si nici contaminarea cu impuritati. Astfel, investitiile tale nu vor avea de suferit!

De ce este cel mai bine sa cumperi piese de la noi? ACN Piese Utilaje promoveaza calitatea categorica, impecabila. Vindem numai piese de schimb fiabile si durabile. Sa faci achizitii la noi inseamna sa mergi cu pasi repezi catre prosperitatea afacerii tale! Consultanta tehnica gratuita este alaturi de tine cand ai de facut alegeri pentru echipamentele tale. Suportul tehnic oferit iti scuteste o groaza de timp! Ia legatura cu noi!

Buson cheie combustibil Bobcat T35.140S - alcatuit din materiale de buna calitate!
Busonul rezervorului este pus acolo cu un rol. Chiar daca utilajul nu se considera ca este avariat, cu trecerea vremii, vor aparea alte probleme mai putin placute. Cel mai important scop al acestui buson este de a nu permite combustibilului sa iasa afara, iar al doilea este de a nu lasa impuritatile din aer sa intre in rezervor si sa contamineze combustibilul. Un alt rol al busonului este de a pastra presiunea corecta in sistemul de combustibil.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T35.140S - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest buson cheie combustibil Bobcat T35.140S va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Situatia de fata nu impune o interventie extrem de complicata. Dar stim ca sunt alte tipuri de avarii unde nu se pricepe toata lumea! Cand te gasesti in astfel de situatii, trebuie sa stii ca in noi gasesti un sprijin. Profesionistii nostri te vor ajuta cu toare reparatiile necesare utilajului tau!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura