Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat T35.130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.130
Cod produs
DWU6M1FN-IA
Out Of stock
Descriere
In ofertele noastre avantajoase gasesti mereu cele mai bune piese! Calitatea este prima caracteristica atunci cand vorbim despre acest buson cheie combustibil Bobcat T35.130 din oferta noastra! Ai piesa originala care va rezista mult mai bine decat orice alt element din aceasta gama. Bobcat a folosit cele mai bune materiale in componenta acestui capac cu inchidere care sa protejeze combustibilul din rezervor.

Ai incarcatoarele telescopice Bobcat T35.130S sau Bobcat T35.130SLP in dotare? Atunci poti alege aceasta componenta pentru ca este compatibila perfect cu ele! Ca sa fii sigur ca o alegi pe cea care i se potriveste echipamentului cel mai bine, intra in legatura cu unul dintre consultantii tehnici ACN! Sunt oameni foarte bine pregatiti, cunosc utilajele ca in palma, iar piesele de schimb sunt pasiunea lor. Te ajuta gratuit cu suportul tehnic necesar!

Buson cheie combustibil Bobcat T35.130 - vei fi multumit de achizitie!
Busonul rezervorului de combustibil are rolul de a izola combustibilul de mediul exterior si de a preveni scurgerea acestuia. Cel mai sigur, este sa intervii imediat cum simti ca busonul nu se mai inchide corect. Fara acesta, lucrurile se complica! Scade eficienta combustibilului, se contamineaza cu impuritati si se evapora motorina. Se contamineaza inclusiv motorul echipamentului si alimentezi mai des utilajul. Clar vei pica testele de emisie si nu vei trece inspectiile tehnice.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T35.130 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest buson cheie combustibil Bobcat T35.130 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura