Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Kubota U35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota U35
Cod produs
CMHV3YDQ-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa excavator Kubota U35 o poti folosi fara probleme ca alternativa a modelului original. O expediem indata ce o comanzi. Utilajul tau va functiona din nou impecabil! Piesa este fabricata din cele mai bune materiale si compatibilitatea este asigurata. In plus, ai si certificat de garantie ce iti va fi livrat odata cu piesa. Compatibilitatea acestei pompe de apa este valabila si pentru modelul de excavator Kubota U35-3, montarea se va face fara probleme!

Ce vrei tu si ce avem noi de oferit? Tu vrei piese bune si preturi ok. Vrei utilaje care functioneze perfect si pe care sa le poti exploata cat e ziua de lunga. Depozitul nostru este plin ochi cu mii si mii de piese si consumabile care te pot scoate din incurcatura de fiecare data. Avem grija de nevoile fiecarui client si nu ducem lipsa de servicii de calitate. Unul dinte ele este consultanta gratuita pe care te invitam sa o accesezi chiar acum!

Pompa de apa excavator Kubota U35 - pret extrem de convenabil!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de apa pentru excavator Kubota U35 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de apa excavator Kubota U35 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura