Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare Caterpillar 216-9043

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LD6BS2VE-AT
Out Of stock
Descriere
E drept ca toate piesele de schimb sunt importante pentru o functionare optima, dar fara pompa de alimentare, utilajul tau nu mai poate functiona nicicum. Asadar, iti intelegem ingrijorarea daca te-a lasat balta, insa avem si solutia pentru a te scoate din impas - o pompa alimentare Caterpillar 216-9043 impecabila, pregatita sa-ti repuna in functiune utilajul cat ai zice peste. Super rezistenta si fiabila, nu va ceda cu una cu doua, dar ca sa ai cele mai bune rezultate, iti recomandam sa inlocuiesti tot acum si filtrul si o sa isi faca treaba de minune vreme indelungata.

Daca tii cont de toate chichitele si esti atent la detalii, intretinerea utilajului tau devine o rutina chiar placuta, caci nu mai esti luat prin surprindere de defectiuni. Asta presupune sa fii bine informat si sa folosesti piese de schimb calitative, dar si sa acorzi atentie modului de efectuare a interventiilor tehnice. Te poti baza pe noi si in ceea ce tine de informare, si in ce priveste piesele de schimb pe care i le oferi utilajului tau, dar si in privinta montajului acestora. Iti oferim servicii complexe, menite sa-ti usureze semnificativ misiunea. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Pompa alimentare Caterpillar 216-9043 - un ajutor de nadejde!
Aceasta pompa de alimentare Caterpillar 216-9043 este una dintre cele mai importante componente, caci ea asigura alimentarea sistemului cu combustibil si mentine presiunea normala a acestuia. Cand aceasta cedeaza, combustibilul nu mai ajunge la motor, ceea ce duce la intreruperea fluxului si, evident, la stoparea activitatii motorului. Te sfatuim sa folosesti intotdeauna consumabile de cea mai buna calitate pentru a prelungi durata de viata a pompei de alimentare, dar si a celorlalte componente.

Ai intrebari? Nu te sfii sa ne contactezi!
Uneori poate fi complicat sa gestionezi problemele tehnice, incercand sa rezolvi totul cat mai eficient. Nu te lasam sa-ti bati capul, venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri iti ofera toate informatiile de care ai nevoie si identifica rapid cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor pe care le intampini. Contacteaza-ne, online sau telefonic, cum preferi, si iti va fi mult mai usor sa depasesti obstacolele!

Comanda cu incredere, piesele pe care le comercializam au trecut toate testele, iar aceasta pompa alimentare Caterpillar 216-9043 nu face exceptie. Daca se intampla, totusi, sa aiba vreun defect de fabricatie, esti perfect acoperit de o garantie de 1 an de la data facturarii. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, iti vom livra aceasta pompa alimentare Caterpillar 216-9043 in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca-ti pasa de banii si de timpul tau, nu te incurca cu orice surubar cand vine vorba de montaj. Nu de alta, insa un montaj impropriu poate compromite atat piesa in cauza, cat si piesele conexe. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura