Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare Caterpillar 143-8498

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
8M6OG4UP-AT
Out Of stock
Descriere
Daca motorul nu mai primeste combustibil, logic ca nu mai poate porni si utilajul tau ramane imobilizat. Cum s-o scoti la capat, cand timpul te preseaza si lucrarile se cer finalizate cat mai rapid? Ei cum? Cu aceasta pompa alimentare Caterpillar 143-8498 nou-nouta, pregatita sa-ti ofere rezultate excelente pe termen lung, caci da dovada de rezistenta deosebita. Ti-o trimitem de indata, caci o avem permanent pe stoc, fiind o componenta atat de importanta. Este o piesa de calitate superioara, fabricata in UE, din materiale foarte rezistente, incat te poti baza pe ea mult si bine, caci n-are sa cedeze cu usurinta.

Iti recomandam sa inlocuiesti o data cu pompa si filtrul, ca sa te asiguri de o functionare perfecta, fara poticneli. Dar mai multe informatii, adaptate nevoilor tale, le poti afla de la echipa noastra de specialisti care va analiza problema concreta cu care te confrunti si iti va face recomandari pretioase pentru bunul mers al activitatii tale. Intretinerea utilajului tau nu-ti va mai da batai de cap daca mergi pe mana noastra! Suna-ne si afla mai multe!

Pompa alimentare Caterpillar 143-8498 - pentru un plus de performanta!
Aceasta pompa de alimentare Caterpillar 143-8498 este una dintre cele mai importante componente, caci ea asigura alimentarea sistemului cu combustibil si mentine presiunea normala a acestuia. Cand aceasta cedeaza, combustibilul nu mai ajunge la motor, ceea ce duce la intreruperea fluxului si, evident, la stoparea activitatii motorului. Te sfatuim sa folosesti intotdeauna consumabile de cea mai buna calitate pentru a prelungi durata de viata a pompei de alimentare, dar si a celorlalte componente.

Ai intrebari? Nu te sfii sa ne contactezi!
Uneori poate fi complicat sa gestionezi problemele tehnice, incercand sa rezolvi totul cat mai eficient. Nu te lasam sa-ti bati capul, venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri iti ofera toate informatiile de care ai nevoie si identifica rapid cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor pe care le intampini. Contacteaza-ne, online sau telefonic, cum preferi, si iti va fi mult mai usor sa depasesti obstacolele!

Comanda cu incredere, piesele pe care le comercializam au trecut toate testele, iar aceasta pompa alimentare Caterpillar 143-8498 nu face exceptie. Daca se intampla, totusi, sa aiba vreun defect de fabricatie, esti perfect acoperit de o garantie de 1 an de la data facturarii. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, iti vom livra aceasta pompa alimentare Caterpillar 143-8498 in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca-ti pasa de banii si de timpul tau, nu te incurca cu orice surubar cand vine vorba de montaj. Nu de alta, insa un montaj impropriu poate compromite atat piesa in cauza, cat si piesele conexe. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura