Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Komatsu PC22

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC22
Cod produs
L7TAGES1-AT
Out Of stock
Descriere
Defectiunile apar cand ti-e lumea mai draga. Presat de termene care se apropie, numai de ele nu-ti arde. Dar stai linistit, te-ajutam sa iesi din impas! Se pare ca acum ti-ar trebui niste suruburi si piulite noi pentru fixarea dintilor utilajului tau. Iar noi avem pentru tine unele nu doar noi, ci si extrem de rezistente, de foarte buna calitate, ce te vor scapa de problema pe termen lung. Le gasesti in acest set surub piulita dinte Komatsu PC22 impecabil - o alegere excelenta pentru o fixare ca la carte. Da-ne un semns si pleaca spre tine! Caci stim cat de important este sa le primesti cat mai rapid. Sunt compatibile si cu modelul Komatsu PC22MR-3.

Exploreaza intreaga noastra oferta de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor. Le vei gasi si pe cele de care utilajul tau ar putea avea nevoie. Iar cand il vezi ca da semne de oboseala, ia legatura cu noi! Vom identifica rapid remediul potrivit pentru a-i reda fortele. Intretinut ca la carte, isi va imbunatati performantele, iar tu vei face economii considerabile pe termen lung, bucurandu-te de rezultate excelente. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Set surub piulita dinte Komatsu PC22 - pentru o functionare impecabila!
Pentru a-ti putea utiliza la capacitate maxima masinaria, trebuie sa tii cont de fiecare chichita si, evident, de fiecare piesa, ca doar nu degeaba-s puse acolo. Misiunile pe care le au se pot dovedi esentiale in multe situatii, incat atunci cand se uzeaza, iti pot crea probleme. Acest set surub si piulita dinte excavator Komatsu PC22 asigura prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, influentand semnificativ randamentul acestuia.

Cu parteneri de incredere, obstacolele sunt mai usor de depasit!
Defectiunile nu-s pe placul nimanui, caci inghit si timp, si bani si sunt un factor de stres. Dar nu te vom lasa sa te chinui cu ele, suntem pregatiti sa-ti venim in ajutor, oferindu-ti suportul tehnic de care ai nevoie la fiecare pas. Nu-i nevoie sa-ti mai bati capul in cautarea celor mai avantajoase solutii pentru remedierea problemelor tehnice pe care le intampini. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti vor furniza informatii pretioase si iti pot intocmi si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. De altfel, orice dilema, nelamurire sau intrebare ai avea legata de acesta, nu ezita sa ne ceri ajutorul. Este simplu si este si gratuit!

Iti vom livra acest set surub piulita dinte Komatsu PC22 in doi timpi si trei miscari. Tu suna-ne sau solicita o oferta online si noi ne punem in miscare. Il primesti in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Dar daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Ca sa mearga treaba brici, nu te incurca cu orice amator cand vine vorba de montajul unei piese, fie ea si una atat de simpla cum sunt cele de fata. E mai sigur sa apelezi la profesionisti, ca sa nu risti sa pierzi timp si bani de pomana. De nu cunosti pe nimeni, te punem noi in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura