Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte excavator Komatsu PC22

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC22
Cod produs
ACSM1R8Y-AT
Out Of stock
Descriere
Evident ca nu e un moment placut, dar nu-ti fa griji, te vom ajuta sa rezolvi problema rapid si eficient. Acest dinte excavator Komatsu PC22 se remarca prin rezistenta sporita, caci este fabricat dintr-un metal special, extrem de dur. Nu va ceda cu usurinta in fata provocarilor dificile, ajutandu-ti utilajul sa muste cu sete solul. Asigura-i un montaj adecvat, folosind suruburi si piulite de calitate, si te vei bucura de rezultate excelente vreme indelungata. Este compatibil si cu modelul Komatsu PC22MR-3.

Cand ai alaturi parteneri de incredere, obstacolele sunt mai usor de depasit. Putem fi pentru tine mai mult decat simpli furnizori ai pieselor de schimb de care utilajul tau are nevoie. Iti oferim solutii complete de remediere a problemelor tehnice cu care te confrunti, pentru ca stim cat de pretioase sunt timpul si eficienta ta. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti vina in ajutor oricand ii soliciti. Suna-ne si iti va fi mult mai simplu!

Dinte excavator Komatsu PC22 - o alegere nemaipomenita!
Utilajul tau are nevoie de dinti zdraveni, in perfecta stare, pentru a se achita cu brio de sarcinile de zi cu zi. Iar acest dinte pentru excavator Komatsu PC22 vine in ajutorul sau, eficientizand muscatura acestuia, oricat de dur ar fi solul. Atunci cand dintii utilajului tau se tocesc, sistemul hidraulic, dar si componentele bratului, vor fi mai intens solicitate si, implicit, expuse mai mult uzurii. Este esential sa mentii dantura cupei in perfecta stare, daca vrei sa eviti o defectiune mai complicata si mai costisitoare.

Ai nevoie de mai multe informatii? Aici suntem!
Si iti raspundem prompt de fiecare data, ajutandu-te sa descalcesti itele oricarei defectiuni. Cand pare complicat, noi facem sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru ca iti vom oferi solutii eficiente, adaptate problemei pe care o intampini. Poti avea rezultate maxime cu eforturi minime! Discuta punctual cu specialistii nostri si vei scapa de problemele tehnice in doi timpi si trei miscari. In plus, consultanta pe care ti-o oferim este gratuita! Contacteaza-ne!

Comanda linistit, pentru acest dinte excavator Komatsu PC22 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie, pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de important este sa ai piesa cat mai rapid posibil, dar nu-ti fa grji. Contacteaza-ne online sau telefonic si acest dinte excavator Komatsu PC22 porneste catre tine. De asemenea, daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala.

Montajul joaca un rol important pentru performantele ulterioare ale oricarei piese. Geaba-i piesa de calitate, daca nu-i corect montata! Colaboram cu profesionisti de pe tot cuprinsul tarii. Daca esti in cautarea unui mecanic de incredere, spune-ne si te vom pune in contact cu unul din apropierea ta!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura