Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Komatsu 825011090

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
4P12AW0V-AT
Out Of stock
Descriere
Acest dinte miniexcavator Komatsu 825011090 completeaza perfect dantura cupei utilajului tau. A fost conceput pentru a-ti oferi o durata extinsa de exploatare, asadar da dovada de rezistenta si duritate sporite, chiar si in conditii severe de lucru. N-are sa se rupa prea usor si nici de tocit n-o sa se toceasca prea curand. Performantele sale sunt comparabile cu cele ale dintelui original, fiind o piesa aftermarket de foarte buna calitate. Practic, doar pretul face diferenta. Iti recomandam sa folosesti pentru fixarea sa suruburi si piulite adecvate, cat mai calitative, ca sa beneficiezi de cele mai bune rezultate.

Iti punem la dispozitie o gama vasta de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Alege-le pe cele care-ti sunt de trebuinta! Iar daca ai dubii in ce priveste compatibilitatea lor, intreaba-ne! Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti vina in ajutor, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio orice defectiune. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Dinte miniexcavator Komatsu 825011090 - un ajutor de nadejde!
Ca sa-si poata indeplini misiunea, utilajul tau are nevoie de o dantura a cupei impecabila. Iar acest dinte miniexcavator Komatsu 825011090 asigura eficienta muscaturii cupei, indiferent de duritatea solului. Nu de alta, dar niste dinti tociti vor solicita suplimentar componentele sistemului hidraulic, dar si pe cele ale bratului, ceea ce inlesneste uzura mai rapida a acestora, implicand cheltuieli mai mari din partea ta. Asigura-te ca dintii cupei utilajului tau sunt bine ascutiti si vei preveni astfel defectiuni mai ample, dar vei castiga si la randament.

Un sfat potrivit este mereu binevenit!
Stim cat de complicate pot fi uneori problemele tehnice si sumedenia de eforturi si de amanunte pe care le implica. Iar cand mai esti si presat de timp, fix de documentare nu-ti arde. De aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde numai bine un serviciu de consultanta de care beneficiezi in mod gratuit. Ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie pentru o remediere rapida si eficienta a defectiunilor cu care te confrunti. Specialistii nostri iti vor oferi solutii concrete, adaptate nevoilor utilajului tau, simplificand la minim eforturile tale. Contacteaza-ne, online sau telefonic, si vei depasi mult mai usor impasul!

Fii fara grija, esti asigurat! Pentru acest dinte miniexcavator Komatsu 825011090 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri astfel de cazuri sunt extrme de rare, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Stim cat de pretios este timpul tau si iti vom expedia acest dinte miniexcavator Komatsu 825011090 de indata ce ai facut comanda, online sau telefonic. Il vei primi in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Iar Dar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Un montaj efectuat corect este esential pentru o functionarea optima a utilajului tau. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul sau lasa de dorit, rezultatele sunt departe de cele asteptate. Apeleaza la persoane specializate, daca tii la timpul si la banii tai. Iti putem recomanda noi un mecanic de incredere sau, la nevoie, cand situatia e mai complicata, iti trimitem si o echipa mobila la punctul de lucru al utilajului tau.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura