Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte central Komatsu 312204054

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
CYOAW85V-SC
Out Of stock
Descriere
Acest dinte central Komatsu 312204054 poate fi o piesa care nu apartine setului de prioritati mecanice legate de utilajul tau.  Nefiind specialist, poate sa ti se para ca este una printre celelalte, sau ca, la nevoie, o gasesti la orice “La Doi Pasi”. Daca crezi asta, s-ar putea sa faci nu doi ci doua sute de pasi si tot degeaba. Lasa ca de aici intervenim noi. In depozitul nostru gasesti oricand aceasta piesa. In plus te asiguram ca acesta este una originala. Nu gresesti cu ea. Tu doar suna-ne, de restul ne ocupam noi.

Pentru oricine din lumea afacerilor timpul inseamna bani. Privim cu ochii tai si ne dam seama ca, alaturi de calitatea unei piese de schimb, te intereseaza maxim si timpul in care iti parvine. Apoi timpul in care poate fi montata. De fapt, timpul in care utilajul tau poate incepe din nou treaba. Timpul costa, mai ales cel pierdut. Cu noi nu il irosesti. Te asteptam sa ne soliciti. Suntem prezenti.

Dinte central Komatsu 312204054 adanc si continuu!
Acesti dinti centrali pot fi reglati si inaltati sau coborati pentru a se adapta la diferite adancimi de sapare sau la diverse tipuri de sol. In plus, buldoexcavatoarele pot fi echipate cu mai multi dinti centrali pentru a mari eficienta si performanta in timpul lucrului in conditii grele.

Un produs si servicii pe care cu siguranta le vei tine minte!
Serviciile noastre de consultanta au fost gandite atent si exhaustiv, pentru ca tu sa ai, alaturi de noi, cea mai frumoasa experienta. Nu stii care dintre piesele de schimb oferite sunt compatibile cu utilajul tau? Echipa de asistenta tehnica se va ocupa de asta. Si, ce surpriza! Totul este gratuit!

Livrare
Un astfel de dinte central ajunge la tine in doar 24 de ore din momentul in care l-ai comandat. Fii pe faza si ramai aproape de telefon! In orice moment curierii te pot suna! Ne gasesti pentru a detalia utilizand datele din contact.

Montaj
Acesta este momentul in care trebuie sa iei deciziile celemai bune legate de montaj. Acestea constau in orientarea catre un centru specializat pentru acest tip de operatiuni. Supune-ti utilajul unor servicii performante de montaj care sa mentina calitatea piesei intacta! O manopera superficiala prezinta riscul ca piesa sa nu functioneze, ba chiar sa o deterioreze.

Specificatii tehnice:

• Distanta dintre falci - 23mm
• Distanta dintre gauri - 80mm
• Lungime totala - 280mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura