Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte JCB 8014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8014
Cod produs
W4XYS5A0-AT
Out Of stock
Descriere
N-or parea ele cine stie ce, dar si cand te lovesti de lipsa lor sa vezi cum e. De fapt, vezi, din moment ce te afli aici in cautarea lor. Si nu e prea placut. Insa nu-ti fa griji, se rezolva si rapid, si eficient, asa cum ne place noua sa facem lucrurile. In curand, dintii utilajului tau vor fi din nou fixati ferm pe pozitiile lor, cu ajutorul acestui set surub piulita dinte JCB 8014 impecabil - piese de cursa lunga, ce nu capituleaza cu usurinta in pofida conditiilor severe, caci sunt extrem de rezistente si de fiabile. Cu un montaj corespunzator, asigura o fixare desavarsita si durabila. Sunt compatibile si cu modelele JCB 8014CTS si JCB 8014ORFS.

Ne gasesti pe baricade oricand ai nevoie de ajutor! In depozitul nostru am adunat o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate, arme eficiente in lupta cu defectiunile. Alege-le pe cele de care utilajul tau are nevoie. De nu-i intelegi limbajul, nu-i problema! Specialistii nostri intr-ale utilajelor iti vor dezvalui imediat care-i sunt problemele si nevoile, ca tu sa poti lua cele mai bune decizii pentru el. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Set surub piulita dinte JCB 8014 - pentru o functionare impecabila!
In structura utilajului tau, o sumedenie de piese isi dau concursul pentru a asigura cadrul optim de functionare a acestuia, incat toate-s la fel de importante daca iti doresti performanta. Acest set surub si piulita dinte miniexcavator JCB 8014 este destinat prinderii si fixarii dintilor utilajului tau, avand asadar un impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Vrei mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Stim cat de mult conteaza sa gasesti rapid solutiile de care ai nevoie pentru a remedia cat mai eficient defectiunile pe care le intampini. Uneori poate fi greu sa deslusesti semnalele utilajului tau si nu stii ce sa-i faci pentru a-l insanatosi. Alteori poti avea dubii in privinta pieselor de schimb care iti sunt necesare si atunci sfatul potrivit te poate scuti de batai de cap dar si de eforturi. Venim in intampinarea nevoilor tale cu serviciul nostru de consultanta gratuita. Specialistii nostri cunosc prea bine secretele utilajelor si sunt pregatiti sa iti impartaseasca din ele. Contacteaza-ne!

Time is money, dar nu-ti fa griji, vei primi acest set surub piulita dinte JCB 8014 in cel mai scurt timp. Ajunge la tine in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Iar de esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

N-o fi mare filosofie sa montezi un surub si-o piulita, dar daca nu sunt respectate anumite aspecte, s-ar putea ca treaba sa nu iasa cum ti-ai propus. Lasa montajul pe mainile profesionistilor si te vei bucura de o functionare impecabila. De ai nevoie, te punem in contact cu niste mecanici priceputi din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura